Ana Bartoniček i Viktor Pravdica
Ana Bartoniček i Viktor Pravdica Foto: PR

'Kišu' grupe Atmospheric pjevaju zajedno Martina Majerle i Lado Bartoniček, a gitaru svira Marko Sedlak, treći član Atmospherica.


Nakon polugodišnje pauze riječka ambient elektro pop grupa Atmospheric predstavlja novi singl 'Kiša'. Pjesmu otvaraju ugodne klavirske i gitarske note, zvuk kiše dodatno relaksira i uvodi u ovu laganu pop pjesmu. Inspiracija za 'Kišu' bila je doista kiša, ona u gradu Rijeci, a ideja za spot se razvila tijekom vožnje mokrim riječkim ulicama pa je u cijelosti snimljen u odrazu automobilskog retrovizora. Zanimljiva realizacija uz tamne scene i zvuk kiše zaokružuju novu audio-vizualnu cjelinu Atmospherica.

Vezani članci Leteći odred Uz ljubav svi možemo postati bolji ljudi - poručuje Leteći odred novom pjesmom Petra Antolić Pamtimo je kao finalisticu "Supertalenta" moćnog glasa, a sada je izbacila spot za svoj drugi singl koji je napisala u sat vremena


Lado Bartoniček i ovaj put potpisuje glazbu, tekst i aranžman, također i režiju spota. Snimatejlica i fotografkinja bila je Ana Bartoniček, a Viktor Pravdica je zaslužan za vizualnu obradu fotografija.


'Kišu' pjevaju zajedno Martina Majerle i Lado Bartoniček, a gitaru svira Marko Sedlak, treći član Atmospherica.

Zbog jedne fotografije koju je Aniston objavila komentatori na društvenim mrežama uvjereni da je opet s Bradom