Nova Antonia Dora

Zvijezda ''Supertalenta'' promijenila imidž i predstavila novu pjesmu poslije pauze od godine dana

Antonia Dora Pleško (Foto: PR) Antonia Dora Pleško (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško (Foto: PR) +0 Antonia Dora Pleško (Foto: PR) Galerija

S pjesmom ''Voli me kakvu me znaš'' Antonia Dora Pleško predstavit će se na skorašnjem 59. Splitskom festivalu.

Mlada splitska glazbenica, čije glazbeno odrastanje hrvatska publika prati već godinama, Antonia Dora Pleško, nakon jednogodišnje pauze predstavlja novu pjesmu i novo poglavlje u svojoj karijeri!

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Preslatki! Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

Pjesmom ''Voli me kakvu me znaš'' predstavit će se na skorašnjem 59. Splitskom festivalu, a uz novu pjesmu predstavlja i svojevrsnu novu sebe, s obzirom na to da je, uz novi zvuk, promijenila vizualni identitet te potvrdila scensko ime Antonia Dora.

Pjesma pod nazivom ''Voli me kakvu me znaš'' autorski je rad glazbene produkcijske kuće Rubikon Sound Factory, koja stoji iza stihova, glazbe i aranžmana.

Pjesma je potpuno drukčija od svega što je do sada Antonia Dora radila, a opet ima poveznice s vrstom glazbe koju je pratila i voljela izvoditi tijekom života. “Voli me kakvu me znaš” prekrasna je balada pop-prizvuka s gospel pratećim vokalima i snažnim tekstom, koja u interpretaciji Antonije Dore podsjeća na najljepše ljubavne pjesme kakve smo navikli čuti od pjevačkih diva poput Nine Badrić i Vanne.

“Mogu reći da sam sazrela zadnjih godinu dana i nemam više potrebu svima se svidjeti ili ispunjavati tuđa očekivanja. Treba mi samo dobra pjesma i emocija, a sada to imam i napokon sam sretna”, komentirala je Antonia Dora svoj novi glazbeni put te nadodala “Od pjesme očekujem da dotakne ljude onako kako je dotakla mene, da budu zadovoljni sobom onakvi kakvi jesu, jer ako te netko baš voli, on te voli a da pritom ne traži da se mijenjaš ili da budeš netko drugi. To je ujedno i poruka pjesme. Svi mi imamo u životu periode kad se preispitujemo jesmo li dovoljno dobri i ovisimo o mišljenjima drugih ljudi. I tražimo se… Želim svima da se pronađu i da zavole sebe.”

Na večeri novih skladbi 59. Splitskog festivala, koji se održava 4., 5. i 6. srpnja u Splitu, zapjevat će neka od najvećih imena glazbene scene, a priliku da osjeti čari jedne od najljepših pozornica na Jadranu dobila je i Antonia Dora.

''Kada sam saznala da je pjesma 'Voli me kakvu me znaš' uvrštena u finalnu večer ovogodišnjeg Splitskog festivala, tresla sam se od uzbuđenja jer meni kao rođenoj Splićanki taj festival mnogo je više od samog nastupa. Prokurative, orkestar uživo, ljeto, pomisao na sve velikane hrvatske glazbe koji su na njoj pjevali… sve to izaziva poštovanje i tremu te veliku odgovornost. Već samo da sam tu s ostalim velikim glazbenicima i mlađim kolegama ispunjava me srećom'', komentirala je Antonia Dora svoj prvi nastup na Splitskom festivalu.

''Osim Rubikon Sound Factoryju, posebno hvala Studiju DM koji su snimali spot, Maji Gašpić na make-upu, Bohemian Tribe beauty conceptu na frizuri i mom prijatelju Hrvoju Markiću za glumački dio u spotu koji smo snimali na prekrasnim dalmatinskim lokacijama. Vidimo se na Splitskom festivalu!'' zaključila je Antonia Dora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene