Op op

Promijenila izgled - ovakvu je još niste vidjeli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara ekskluzivnim fotografijama najavljuje nastup s grupom Magazin na Rujanfestu

Samo za nastup na ovogodišnjem Rujanfestu pjevačica grupe MagazinAndreja Šušnjara odlučila je promijeniti svoj prepoznatljiv imidž i predstaviti se u nekom novom svijetlu. Fotograf John Pavlis kroz nekoliko fotografija donosi novu Andreju kakvu do sada još niste imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravi show Magazin i Mejaši rasplesali sve posjetitelje Rujanfesta

Šušnjara u zgodnom društvu na Zrću

Grupa Magazin će svojim brojnim hitovima poput 'Kokolo’, ‘Piši mi’, ‘Put putujem’, ‘Suze Biserne’, ‘Ginem’ , ‘Sijamski blizanci’,’Maslačak’, ‘Kemija’ i ‘No no no’ zabaviti publiku na Rujanfestu u srijedu, 17.09.2014. Istu večer nastupit će tamburaški sastav Mejaši koji će dašak Slavonije donijeti na ovogodišnji Rujanfest.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatnih autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene