Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.


Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, predstavlja novi glazbeni adut iz svoje kreativne radionice. Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.

Riječ je o pjesmi sa albuma 'Balkan girl', za koju sama Alka ističe, 'Voli me još' jedna je lijepa pjesma kojoj sam htjela obnoviti život, jer je nezasluženo ostala u zapećku.' A novi životni vijek, pjesma će doživjeti na ovogodišnjem Chansonfestu, koji će se održati u četvrtak 17.11.2016., u zagrebačkom gradskom kazalištu „Komedija“.

'Drago mi je da sa ovom pjesmom idem na Chansonfestu, na kojem ove godine ima mladih izvođača i koji je sve bolji. Šansona je bezvremenska, baš kao i ova pjesma', ističe Alka.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)

'Voli me još' kao i svaki puta dosada potvrđuje iznimnu kvalitetu Alke kao kantautorice, obzirom da potpisuje glazbu i tekst, dok iza aranžmana zajedničkim snagama stoje Fedor Boić i Franjo Valentić. Nova skladba dobila je i svoje video izdanje za koje je zaslužan Jenan Pekušić, koji je snimio i Alkin posljedni spot za pjesmu 'Boje Croatie'.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)

'Jenan je osmislio osmislio art spot, u kojem se pojavljujem u muškom odijelu i sviram klavir Alki u crvenoj haljini. Riječ je o jin i jang principu, odnosno muško ženski odnosima', zaključuje Alke.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)

Kao što smo rekli Alka Vuica sa novom pjesmom nastupit će na ovogodišnjem Chansonfestu.