Bez obzira na sve

Bang Bang - Osvoji album prvijenac najboljeg novog izvođača godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bang Bang, zagrebački retro pop bend koji je osvojio ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine, ali i nagradu za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40 u 2014. godini, objavio je album prvijenac "Bez obzira na sve" koji možete biti i vaš!

"Pričati o svom albumu i to prvom, vrlo je nezahvalno. Sve ono što smo htjeli reći mislim da smo i snimili. Naravno da smo jako sretni i zadovoljni, ali isto tako jedva čekamo čuti komentare prijatelja i struke", izjavila je pjevačica benda Bang Bang Lara Antić.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Patti Smith stiže u Ljubljanu 2. kolovoza - Osvoji karte

Na albumu se nalazi 10 pjesama uz bonus izvedbu pjesme "Imam (piano version)", a produkciju potpisuju Hrvoje Prskalo i Zvonimir Domazet. Dizajn potpisuje Ljubo Zdjelarević, a atraktivnu ilustraciju BooBoo Tannenbaum. Na albumu se nalaze singlovi koje je šira javnost imala prilike čuti kao što su 'Negdje na cesti', 'Bez obzira na sve', 'Vozi me' te hit singlovi 'Nešto me pogodilo' i 'Imam'.

Croatia Records dijeli i 2 albuma za čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam na mail ime i prezime, te kućnu adresu na natjecaj@novatv.hr zašto želite novi album sve do 6.6. i možda baš vi budete sretnik koji će na svoju kućnu adresu dobiti svoj primjerak.

Imamo i dobitnike: 

Danijela Bagarić Jurišić
Dragan Jakić

Bang bang čine iskusni glazbenici ali i međusobno dugogodišnji prijatelji; pjevačica i glumica Lara Antić, klavijaturistkinja i pjevačica Jelena Domazet, gitarist, producent, ujedno autor većine tekstova i glazbe Hrvoje Prskalo, gitarist, aranžer i glazbeni producent Zvonimir Domazet, Tomislav Hajak na bubnjevima i Nikola Matić na bas gitari. Iza sebe imaju pet uspješnih singlova i brojne koncertne nastupe.

 

NOVI SINGL je tu!!!!! uskoro i spot :D A album je od sutra u prodaji :D pišite nam kako vam se sviđa pjesma!!!

Posted by BANG BANG on Thursday, May 28, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene