Neobrađeni dijamant

Prvi poljubac stvorio je pravu oluju u njezinu srcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gledatelje Nove TV prelijepa Ajšen osvojila je već u prvim epizodama serije ´Draguljareva kći´.

Ona je nevina, draga i dobra, a nakon smrti svoga oca ostaje tužna i usamljena u novom okruženju u kojem se teško snalazi. Koliko god se trudi Ajšenino srce sve više okupira Savaš. Mladi poduzetnik koji je ispočetka ismijavao Ajšen, nije ni svjestan koliko ona utječe na njega, a u jednom susretu nije mogao odoljeti niti ukrasti joj poljubac. Bio je to prvi poljubac u Ajšeninu životu, on je stvorio pravu oluju u njezinu srcu.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Ne propustite rivalstvo velikih obitelji u seriji 'TOSCANA' na Novoj TV!

U isto vrijeme, Ajšenin pravi otac pati što ne može doprijeti do kćeri za koju je tek saznao i trudi joj se nekako približiti. Odjednom je ova neškolovana i lijepa djevojka, ovaj neobrađeni dijamant, postala naivna vlasnica palače s velikim bogatstvom. Ajšen je ostala nezaštićena i sama s puno novca, u svijetu u kojem postoji samo pohlepa i u kojem su vrijednosti iskvarene. U međuvremenu Ati se pruži jedinstvena prilika da bude bliže svojoj kćeri, kada u Ajšeninu vilu, gdje sama živi, provali lopov. Uftade se nikako ne može pomiriti s time što su izgubili vilu i što su prisiljeni živjeti u stambenoj zgradi pa koristi tu priliku i prihvati Ajšenin prijedlog da se svi skupa presele u vilu. Iako je Ata isprva sumnjičav, na kraju prihvaća ponudu da bi mogao biti što bliže kćeri. Katibogluovi se vraćaju u svoju staru vilu, ali ovaj put kao gosti. Bit će zanimljivo vidjeti kakve će sve pomutnje u Ajšenin život donijeti ovaj novi moment, te kako će se nositi sa sve većom pažnjom koja pristiže istovremeno i od Fatiha i od Savaša.

CANSU TOSUN: Zbog serije sam počela voditi i Ajšenin dnevnik

Prelijepa Cansu Tosun koja utjelovljuje lik Ajšen u seriji ''Draguljareva kći' pozornost plijeni ljepotom i glumačkom izvedbom. Mlada glumica rođena je u Njemačkoj, gdje se bavila baletom i radila kao fotomodel, a 2010. dolazi u Istanbul kako bi pohađala satove glume.

Dosad je glumila u TV serijama Gospođica i Izgubljeni grad, a počela je i sa snimanjem filma u kojem glumi odvjetnicu. U intervjuu za Televizyon Dizisi glumica je otkrila kako prilikom ponude za ulogu u seriji Draguljareva kći nije znala da će glumiti djevojku iz Kajserija, a pošto je ona rodom iz Kajserija, tu je vidjela veliku priliku, ali i izazov: ˝Kad su mi ponudili da glumim u seriji, nisam znala da ću glumiti djevojku iz Kajserija. Inače ne vjerujem u slučajnosti, ali i ja sam podrijetlom iz Kajserija. Svake sam godine odlazila onamo sa svojom obitelj. Liku Ajšen nastojala sam dati karakteristike svojih rođakinja. Čak sam zbog serije počela voditi i Ajšenin dnevnik.˝
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene