Adrijana Baković predstavlja svoj novi singl "Život vrti se u krug".

Galerija Adrijana Baković +0 Adrijana Baković

Adrijana Baković predstavlja još jednu veselu kantautorsku pjesmu Adrijane sa snažnom porukom i temom "životnog rasta“. Kada god padneš, ustani se! Kada ti život zatvori vrata, prozor uvijek otvara i traži još bolju priliku, a na nama je da tu priliku iskoristimo do maksimuma.

"Za Život vrti se u krug tražila sam inspiraciju u pozitivnim stranama tužno započetih priča. Od prvog stiha inspiracija su mi bili sportaši s invaliditetom koji su toliko uspješni, a za koje se malo zna. Oni pomiču granice i nude sjajne motivacijske priče uz promociju volje i ljudskih mogućnosti. Ova pjesma je odraz optimizma i motivacija za sve one koji misle da ne mogu, a mogu!", izjavila je Adrijana.

U spotu su sudjelovali, uspješni paraolimpijac Toni Bošnjaković koji je osvojio više medalja na Svjetskim kupovima i prventstvima u paratriatlonu, parabiatlonu, parabiciklizmu, paraatletici, paraskijanju i nastupio 2020. izvan konkurencije na Prvenstvu Hrvatske za zdrave atletičare u disciplini 100m te osvojio broncu, Jelena Šišiš, državna prvakinja u stolnom tenisu zadnjih 5 godina, osvajačica brojnih medalja sa Europskog i Svjetskog prvenstva zajedno sa svojim klubom Synergia iz Samobora te 10 godna za redom su viceprvaci države, Lukrecija Tomušić, aktivna košarkašica iz Rijeke koja je zajedno sa svojim košarkaškim klubom osoba s invaliditetom "Kostrena“ i Hrvatskim Savezom košarke u kolicima dala veliki doprinos u nastajanju spota.

"Veliko hvala svim navedenim ljudima i sportašima koji se iz dana u dan bore za sebe i druge u sličnoj situaciji“, poručila je Adrijana.

Za produkciju i montažu spota bio je zadužen Goran Horvatinec iz Plot Twist Produkcije dok kameru i režiju potpisuje Pavao Bobinac.

"Ovo je prva suradnja s talentiranim dečkima, ali sigurno ne i posljednja i hvala što su moje zamisli pretočili u jako lijepi vizual", zaključila je glazbenica.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju