2. srpnja

Izgrađene dodatne tribine: 2CELLOS sa Zagrebačkom filharmonijom u Pulskoj Areni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radi velikog interesa za koncert 2CELLOS-a i Zagrebačke filharmonije izgrađene su dodatne tribine u Pulskoj Areni.

"Fantastic", "Amazing", "Stunning" samo su neki od epiteta kojima kritičari krase nastupe 2CELLOS-a, a priduživanjem Zagrebačke filharmonije ovaj spektakl podići će se na potpuno novu razinu. Pod palicom maestra Krešimira Batinića, koji ih je pratio I na rasprodanom beogradskom koncertu, filharmonija će dati savršenu zvučnu kulisu.

Pogledaj i ovo showbuzz 12. lipnja sa Zagrebačkom filharmonijom Osvojite bogate poklon pakete za koncert 2Cellosa u Areni!

Radi iznimnog interesa za 2CELLOS i činjenicu da je koncert već neko vrijeme rasprodan, organizatori su odlučili posebno za ovaj koncert izgraditi dodatne tribune koje su od danas u prodaji.
Nakon Japana, Rock Am Ringa i mnogih drugih nastupa, dečki se vraćaju u Pulu na koncert koji će još jednom obilježiti njihovu karijeru, kao i onaj prije 5. godina koji ih je vinuo u zvijezdano nebo.

2CELLOS će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene