Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki iz 2 Cellosa objavili su i najnoviji spot za pjesmu 'Live and Let Die'!


U prodaji je 'Celloverse' - treći, dugoočekivani album popularnog dvojca 2CELLOS.  Jučer je objavljen i najnoviji spot za pjesmu 'Live and Let Die' Paula McCartneyja na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang.

Vezani članci Slika nije dostupna 2CELLOS Priredili koncert za pamćenje Slika nije dostupna DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA Na afteru 2CELLOS koncerta

U siječnju ove godine, prošle su točno četiri godine od objavljivanja spota 'Smooth Criminal' na YouTubeu koji ih je lansirao u zvijezde. Ukupna brojka njihovih službenih video uradaka na YouTubeu popela se do sada na čak vise od 100 milijuna pogleda.

2Cellos dobili svoj dan u Japanu!

Pred Lukom i Stjepanom je bogata koncertna godina, ove su godine već odradili nekoliko koncerata u Australiji,  u Japanu su proslavili proglašenje njihovog dana – naime 20.1. je ondje proglašen '2CELLOS danom', a to je bila i sjajna prilika za proslavu njihovog rođendana.

Novi album uključuje 13 pjesama. Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser te koproducent Filip Vidović. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti 'The Trooper Overture', 'Thunderstruck' te 'I Will Wait'.

Svoj prepoznatljiv pečat i energičnu izvedbu podarili su i jednom plesnom hitu - za  posljednji spot i singl odabrali su Aviciijev hit 'Wake Me Up'. U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su  momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini. Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook