Tulum za pamćenje

16. Špancirfest zatvara Parni Valjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Baš u skladu s najavama - subota je bila savršen špancirfestovski dan

Cijeli dan su ulice i trgovi Varaždina bili puni špancirera, koje se zabavljali brojni performeri i ulični glazbenici. Park kreative je vrvio veseljem i talentom, a navečer su proključale i glazbene pozornice Špancirfesta.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum za pamćenje Blondie potvrdili status pop ikona i rasplesali nekoliko generacija!

Špancirfest festivalski orkestar odsvirao je prekrasan koncert u dvorištu Županijske palače s veselim, zabavnim i pametno odabranim programom u kojemu se moglo naći po nešto za svakog ljubitelja klasične glazbe, ali i ljude koji misle da s njom nemaju veze.

Stančić su napunili stari znanci - Lačni Franz, a Stari grad tri suvremena i popularna pankerska benda - Punčke, Kawasaki 3P te Brkovi koji su tisuće obožavatelja potpuno raspametili i natjerali da s njima otpjevaju svaki stih svake izvedene pjesme. Subota je bila i posljednja noć programa na Arena pozornici uz Dravu gdje je nastupao Gramophondzie.

Predivni, topli, sunčani plesni petak kao uvod u pankersku subotu

Nedjelja je posljednji dan 16. Špancirfesta. Programa i sadržaja ima mnogo, cijeli je dan najavljeno lijepo vrijeme te je ovo sjajna prilika za posjetiti Varaždin i uživati u čaroliji Festivala dobrih emocija. Svi ulični programi, koji su u subotu izazvali oduševljenje su još uvijek tu uz dodatak produkcije iz EU projekta "Circus as a way of life", koja će se, umjesto na Starom gradu, održati na Korzu.

Navečer stiže prava poslastica, koju mnogi čekaju cijeli tjedan. U Županijskoj palači u 20 sati nastupaju sjajni varaždinski Groove on (bez naplate ulaznica) s svojim plesnim soul/funk repertoarom, u 21 sat na Stančiću svira zagrebačka atrakcija Pavel, a veliko finale na Starome gradu priredit će nam mlade dubrovačke zvijezde Silente te najdugovječniji, najpopularnijih i zasigurno jedan od najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena - Parni valjak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene