Zvonimir Boban početkom svibnja potvrdio je da više ne živi sa suprugom Leonardom Boban, a sad je, kako piše Story, u vezi sa stomatologinjom Marijanom Gikić, u čijem je društvu snimljen.

Galerija


Nogometni trener Zvonimir Boban (52) početkom svibnja otkrio je da više ne živi sa suprugom Leonardom Boban, a sada je otkriveno da ponovno ljubi. 

Vezani članci Leonarda Boban, Zvonimir Boban Zvone i Leonarda upoznali su se u butiku, u braku su posvojili četvero djece, a na 15. godišnjicu braka stigla im je radosna vijest! Zvonimir i Leonarda Boban Razišli se Zvonimir i Leonarda Boban: Poslije 28 godina braka odlučili su živjeti odvojeno

Kako piše Story, Boban je u vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić. Ima i fotografije para koje su snimljene prošlog vikenda u Bolu na Braču, gdje Zvonimir godinama ljetuje u obiteljskoj kući.

Njegova djevojka Marijana također tamo provodi svoj godišnji odmor, a Story ističe da je već upoznala dosta članova Bobanove obitelji. 

Inače, mnoge je iznenadila vijest da su se Leonarda i Zvonimir Boban razišli.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", rekao je Boban za Večernji list.

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

Njihova ljubavna priča započela je davne 1989. godine kada su se upoznali u jednom zagrebačkom butiku u kojem je Leonarda, koja se tada prezivala Lončar, radila dok je gradila manekensku karijeru. Njoj je tada bilo 18 godina, a Zvoni 20 i bio je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama. Leonarda mu je odmah zapela za oko, no trebalo mu je vremena da se odvaži pozvati je na spoj pa se vraćao u butik s izlikama da treba prekrojiti i zamijeniti odjeću koju je kupio. Nakon nekoliko susreta konačno je pristala izaći s njim.

Krajem 1993. godine vjenčali su se pred matičarom u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su 11. lipnja 1994. u crkvi svetog Marka u Zagrebu. Leonarda se nakon udaje povukla iz manekenstva kako bi sa suprugom mogla otići u Italiju, gdje je on igrao za klub Milan.

Nekoliko su godina bezuspješno pokušavali postati roditelji, pa su 1997. odlučili posvojiti djevojčicu Mariju. Dječaka Gabrijela posvojili su 2003., a blizance Martu i Rafaela 2007. Taman kada su se pomirili s činjenicom da neće moći imati vlastito dijete, stigla im je najradosnija vijest, i to na 15. godišnjicu braka. Leonarda je u studenom 2009. rodila njihovu jedinu biološku kćer, koju su nazvali Ruža.

Zvone i Leonarda uvijek su jedno drugo podržavali u poslovnim pothvatima, a trudili su se i držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti. Zadnji put snimljeni su na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u Milanu 2019., gdje su bili sa svojom djecom.

Imao je samo 12 godina kada je pao u ralje ovisnosti o alkoholu i drogama, a svojom pojavom bacao je u trans žene diljem svijeta

Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!