"Jako tužan dan"

Evo kako se kolege opraštaju od Charlieja, među prvima se oglasio slavni bubnjar koji se proslavio kada i on

Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Gallagher (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 Rolling Stones (FOTO: Getty) Galerija

Brojni glazbenici opraštaju se od Charlieja Wattsa putem društvenih mreža, među njima i Ringo Starr, Sir Elton John i Bryan Adams.

Od bubnjara i člana Rolling Stonesa Charlieja Wattsa koji je preminuo u 81. godini u Londonu, putem društvenih mreža opraštaju se brojne glazbene zvijezde i njegovi kolege koje je vijest o njegovoj smrti duboko pogodila.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey javio se i eltonov muž Elton John svjedočio na suđenju Kevinu Spaceyju: "Moglo bi se raditi i o kraljici, ali ja je ne bih primijetio"

Među prvima se oglasio član The Beatlesa Ringo Starr koji se od dragog mu kolege oprostio putem Twittera.

"Charlie Watts Bog te blagoslovio, nedostajat ćeš nam čovječe. Šaljem mir i ljubav obitelji", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Charlijem dok izmjenjuju palice za bubnjeve.

"Jako tužan dan. Charlie Watts bio je ultimativni bunjar. Čovjek s najviše stila i sjajan za društvo", napisao je Sir Elton John.

"Počivao u mir Charlie Watts, jedan od najvećih bubnjara svih vremena i pravi gospodin. Suosjećam s obitelji i bendom", napisao je Bryan Adams.

"Počivao u miru Charlie Watts", kratko je napisao Liam Gallagher.

Njegovi kolege i prijatelji iz Rolling Stonesa, Mick Jagger i Keith Richards zasad se nisu oglasili, a preko glasnogovornika su zamolili za poštivanje privatnosti u ovim tužnim trenucima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju The Rolling Stones (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 Rolling Stones (FOTO: Getty) Celebrity Član legendarnih Rolling Stonesa preminuo u 81. godini, tužnu vijest potvrdio njegov glasnogovornik

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rolling Stones (FOTO: Getty) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 The Rolling Stones (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog nje se odrekao onoga čemu drugi nisu odoljevali, a ona je uz njega ostala sve do posljednjeg trenutka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene