Sramotno

FOTO Super zvijezde, no loši ljudi: Od silovatelja do rasista

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uzalud im svo bogatstvo...

Neke slavne osobe popularne su zbog svog talenta, no napravile su ili rekle i neke zaista grozne stvari. Budući da su bogati i slavni, neke od ovih incidenata uspjeli su sakriti od javnosti na neko vrijeme, ali kad tad sve ispliva na površinu pa ih ni ogromni bankovni računi ne mogu spasiti od istine...

Pogledaj i ovo Sean Penn i Olga Korotyayeva - 9 Mlađe je slađe Na početku ove godine viđen je s bivšom suprugom, a sada je novu šansu ljubavi nakon tri propala braka dao ovoj ljepotici!

Ove su zvijezde uspjele izbjeći smrt kao jako mladi

Jimmy Page

Jimmy Page smatra se jednim od najboljih gitarista na svijetu. Svi članovi 'Led Zeppelina' poznati su po tome što su lude rock zvijezde, no Jimmy je prešao granicu.

On je 1972. kidnapirao 14-godišnju djevojčicu, konzumirao seks s njom i skrivao je godinama kako bi izbjegao zatvor. Lori Maddox, koju je oteo, ostala je s njim nakon što se sve otkrilo i rekla je da je sve što je učinio bilo na neki način romantično! Sudski postupak nije pokrenut.

Sean Penn

Slavni je glumac bio jedan od najpoželjnijih muškaraca u svojim mlađim danima. Nekada je bio u braku s kraljicom popa Madonnom, no kada im je brak propao, Penn ju je zavezao za stolicu i satima je vrijeđao.

Kad mu je ponestalo alkohola, otišao je po njega, vratio se i nastavio s vrijeđanjem. Madonna je uspjela pobjeći tek kad mu je rekla da mora na toalet. Pozvala je policiju, no nije ga tužila kako bi izbjegla medijsku pozornost.

Johnny Cash

Johnny je bio 'loš momak', a dok se jednom vozio kroz nacionalnu šumu 'Los Padres' u Kaliforniji, njegov se kamion pregrijao i zapalio. Umjesto da potraži pomoć, Johnny je otišao na pecanje. Vatra se raširila i zapalila su se 2,5 kvadratna kilometra šume.

Izgorjelo je 49 kalifornijskih kondora, što je bilo otprilike 50% primjeraka te vrste, a vlada ga je kaznila s iznosom od 82 tisuće dolara. Johnny je u svoju obranu rekao da mu je žao, ali da ga 'baš briga za žute ptičurine'.

Eric Clapton

Poznati pjevač simpatizer je Enocha Powella, člana Britanske konzervativne partije i otvorenog rasista. On je, naime, rekao da će se Engleska raspasti ako se njena politika prema imigrantima ne promijeni. Dok ga je većina ljudi ignorirala, Eric ga je podupirao. Godine 1974. nastupao je pijan na pozornici te je imao rasističke ispade.

Iako su sve snimke te večeri nestale, jedan od svjedoka događaja rekao je da je Eric pričao kako je Enoch u pravu te da sve Afroamerikance treba izbaciti iz zemlje te da je Britanija na putu da postane njihova kolonija. Eric je na kraju izjavio da nije rasist, a budući da nije bilo materijalnih dokaza da se ovo zaista dogodilo, sve je završilo s tom njegovom izjavom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene