David Charvet proslavio se 1992. u "Spasilačkoj službi" u ulozi Matta Brodyja.

Galerija


Zvijezda "Spasilačke službe" David Charvet (48) posljednjih je mjeseci često u društvu atraktivne brinete. 

Vezani članci Donna D\'Errico - 2 Zbog nje su mnogi gledali kultni "Baywatch", a u 53. se nije puno promijenila i ima savršeno tijelo David Hasselhoff - 3 Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?

Naime, glumac ljubi fitness model i influencericu Oksanu Rykovu (24). Par je u ponedjeljak viđen na Beverly Hillsu u opuštenom izdanju dok su se šetali ulicom. Dok je David nosio zaštitnu masku za lice, Oksana ju nije imala. Fotografije možete pogledati ovdje

Nakon sedam godina braka Charvet se 2018. odlučio na odvojeni život od glumice i Playboyeva modela Brooke Burke (48). Kako su pisali strani mediji, bili su u vezi od 2005., a nakon rastave su se mirno dogovorili i podijelili nekretnine u Kaliforniji. Razvod su finalizirali u ožujku ove godine. Bivši supružnici imaju sina Shaya Bravena (12) i kćer Heaven Rain (13). 

Inače, David se proslavio 1992. u seriji "Spasilačka služba" u ulozi Matta Brodyja, kojeg je igrao tri sezone, odnosno do 1995. Pojavio se i u poznatoj sapunici "Melrose Place" kao Craig Field, a u toj je seriji glumio dvije godine. Nakon što je bio u nizu serija, odlučio se 1999. koncentrirati na glazbenu karijeru. 

Snimio je tri albuma i posljednji je objavio 2004., a pjesme su bile na engleskom i francuskom jeziku. Njegov debitantski singl "Should I Leave" bio je hit u Francuskoj, Belgiji i Švedskoj. 

Charvet se 2006. vratio glumi u filmu "Prisoners of the Sun" koji je završen tek sedam godina kasnije. Pojavio se i u filmu "Green Flash", a 2009. je sudjelovao u reality showu "The Superstars".

Glumac ima profil na Instagramu koji je privatan te ga prati više od 40.000 ljudi. 

 

Bio je seks simbol s tijelom poput Adonisa, ali odlučio je da o održavanju top forme više ne želi ni pomisliti