Laura Anderson otputovala je u Dubai u kojem je dane provodila na plaži u seksi bikiniju.

Galerija


Zvijezda showa "Love Island" Laura Anderson (31) rijetko koga ostavlja ravnodušnim, a njeno izdanje za plažu je privuklo mnoge poglede. 

Vezani članci Arabella Chi Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline Francesca Allen Žali se da ne može naći ljubav jer je bila u poznatom showu, a povezivali su je s popularnim pjevačem

Dok se cijeli svijet bori s pandemijom koronavirusa, škotska ljepotica si je priuštila bijeg u topli Dubai. Laura je viđena na plaži u narančastom bikiniju i donji dio su bile tange koje su istaknule njezinu savršenu figuru. 

Gornji dio kupaćeg kostima jedva je pridržavao njene bujne grudi, a pažnju su plijenile i njene tetovaže na stražnjici, leđima i trbuhu. Inače, nedavno se počelo šuškati da Laura ljubi kolegu iz showa "Love Island" Jacka Finchama (29), no nijedno od njih to ne želi komentirati. 

Ipak, Jack je prošlog mjeseca gostovao na televizijskom kanalu ITV2 i obećao da će se oženiti Anderson ako budu oboje slobodni kad navrše 40 godina. "Moja mama ju voli. Laura i ja smo jako dobri prijatelji. Voljet ću je do smrti. Pričam s njom najmanje nekoliko puta na tjedan. Ako oboje ne budemo u braku do 40. godine, vjenčat ćemo se", rekao je Fincham. 

Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema