Naš poznati glumac poznati je šarmer, a izgleda i kako mu godi društvo lijepe mlađe djevojke.


Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra kao da se pomladio uz svoju mlađu djevojku Katarinu Duran. Zuhrina ljepotica pažnju je privlačila dugim nogama i uskoj haljinici, dok je poznati glumac i pokazao svoju mršaviju liniju.

Danijela i Zuhra ponovo uhvaćeni 'in flagranti'!

Vezani članci Natpis COVID-19 na vratima u bolnici, ilustracija Oni imaju COVID bolnicu i neće dizati šatore: "Mi nemamo potrebe za time i o tome ne razmišljamo" Slika nije dostupna Ivo Gregurević dobio nagradu Fabijan Šovagović na Pulskom filmskom festivalu

Zajedno su se pojavili na otvorenju 61. Pula Film Festivala koji je otvoren svečanim programom, tradicionalnim vatrometom te projekcijom debitantskoga dugometražnog filma Darka Šuvaka 'Happy Endings'. 

Otvarajući festival Predsjednik Republike Ivo Josipović pozvao je publiku da uživa u filmovima i umjetnosti. 'Za neke je film najljepša i najplemenitija prevara dok su za neke filmaši mađioničari. I doista, oni u jedan veliki šešir pod zvijezdama stavljaju puno važnih mirodija a najvažnije su talent i ljubav prema umjetnosti', istaknuo je Josipović.

O najboljemu hrvatskom filmu 61. pulskog filmskog festivala odlučivat će međunarodni ocjenjivački sud u kojemu će biti producentica Amra Bakšić-Čamo iz Bosne i Hercegovine, glumica Nataša Dorčić, montažerka Ivana Fumić i redatelj Antonio Nuić iz Hrvatske te filmski kritičar 'The Hollywood Reportera' Nick Holdsworth iz Velike Britanije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook