Zrinka Cvitešić će u novoj Amazonovoj seriji "The Power" glumiti Tatianu Moskalev, a stat će uz bok velikih svjetskih zvijezda.

Galerija


Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila da će glumiti u novoj seriji "The Power". "Veselim se novom projektu. Stiže uskoro", napisala je Zrinka uz oznake koje su odmah dale naslutiti o čemu se radi.

Vezani članci Pogreb Zlatka Kranjčara na zagrebačkom Mirogoju Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke... Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, njezina je objava mnoge dirnula: "Od sveg vam srca fala"

Cvitešić će u novoj Amazonovoj seriji glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja svog supruga ubije te preuzima vlast i državu pretvara u carstvo Bessapara. Snimanje serije je počelo prošle godine u Kanadi, no odgođena je premijera zbog pandemije koronavirusa. Premijera njezine nove serije najavljena je za početak sljedeće godine.

Zrinka Cvitešić će tako glumiti uuz Tima Robinsa, Leslie Mann, Eddieja Marsona i Johna Laguizamea. "Jedva čekam", "Prekrasna moja Zrinka", "Predivna izvana, još ljepša iznutra", "Samo naprijed", "Bravo, ponosan sam na tvoje uspjehe", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa