Zoran Mamić ne govori o privatnom životu i svojoj vezi sa Senkom Mandić.

Galerija


Sportski direktor Dinama Zoran Mamić (48) i njegova 11 godina mlađa partnerica Senka Mandić dobili su kćer, piše 24sata

Vezani članci Marko Grubnić Grubnić pozirao s Mamićevom suprugom, koja se od raskošne svadbe skriva od javnosti Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini?

Inače, Zoran je lijepu Senku upoznao u Dubaiju, u kojem je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu. Iako se ne zna kada je točno započela njihova veza, u prosincu prošle godine se šuškalo da je par zajedno najmanje šest mjeseci.

Zoran i Senka su se prestali skrivati, no on o novoj djevojci ne govori. Sportski direktor i bivši nogometaš iza sebe ima dva braka. 

Onaj s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Zoran je bio oženjen i ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak je potrajao tek dvije godine.

U listopadu 2018. Zoran je postao djed kada je njegova 25-godišnja kći Nina rodila djevojčicu u vezi sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom . S njime je prekinula, no ostali su u korektnim odnosima zbog dobrobiti malene Vite.

Slavna pjevačica u novom je spotu kao od majke rođena - pokazala je stražnjicu pokraj slapova