Ne propustite!

Zora dubrovačka: Adela napušta samostan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evo što vas očekuje u Zori dubrovačkoj.

Jana je frustrirana i bez doma, te dolazi Borisu i od njega traži da se po dogovoru brine za nju i za dijete, no on ne želi imati posla s njom. Na odlasku od Borisa, Jani pozlije. Boris popušta i pristaje joj pružiti krov nad glavom dok se ne oporavi.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Šiško dolazi kod Dživa saznati gdje mu je žena

Očajna Deša ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se našla, guta cijeli sadržaj bočice s tabletama i tone u san.

Matija je zabrinuta zbog saznanja da je Nikolina rana od metka, odlazi kod Deše po pomoć i nalazi je potpuno omamljenu tabletama. U pomoć stižu Adela i Dživo koji ju odvode u bolnicu. Adela shvaća da je Deša pokušala samoubojstvo, ali odluči to prešutjeti kako bi ju zaštitila.

Matija ucjenjuje Nikolu, traži ga da bira između nje i kriminala.

Dok sretna Maris uživa u Vili s Juditom i Zorom, Šiško shvaća da je on uzrok Juditinog odlaska. Šiško nagovara sina da ode po Juditu i Maro ga posluša. Dolazi u Vilu i govori Maris da je došao vratit Juditu i Zoru u Konavle, gdje i pripadaju.

Dživo nudi Adeli da preuzme na sebe krivicu za nesporazum zbog Šiška koji ju je zamijenio s Dijanom. Adela to odbija, još uvijek nema hrabrosti suočiti se s posljedicama. Ipak, na kraju dana, Adela skida odoru i odlazi iz samostana...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene