Film koji je izašao 2001., sada napokon dobiva i nastavak!


Modni svijet jedva je dočekao nastavak filma 'Zoolander'. Parodija manekenskog svijeta još je prije 14 godina oduševila publiku, a sada smo napokon dočekali i nastavak.

O reviji Dolce & Gabbana priča cijeli svijet - evo i zašto

Vezani članci Salma Hayek i Owen Wilson Pogledajte predivne prizore iz Splita i Dubrovnika u najavi holivudskog blockbustera Izlagači 85. Zlatne igle - 5 Jubilarna 85. zagrebačka Zlatna igla: Najdugovječnija modna manifestacija u ovom dijelu Europe

Glavni glumci koji su glavne uloge igrali i u originalu, Ben Stiller i Owen Wilson, veliku su premijeru imali na reviji Maison Valentino u Parizu.

Dečki su izazvali pravu pomutnju na modnoj pisti, a i iza nje, a selfie s njima nije propustila snimiti ni slavna urednica američkog Voguea Anna Wintour.

Još se ne zna sadržaj dugoočekivanog nastavka, no u prvom Zoolanderu radnja se vrtila oko najboljeg  manekena svih vremena, Ben Stiller, koji je bio u velikoj misiji povratka na modni tron. Njegov konkurent  Hansela (Owen Wilson) pokušava mu oteti tron, a tada utučeni Derek počinje tragati za novim smislom života. Tada mu modni car Mugatu (Will Ferrell) ponudi priliku za veliki povratak, ali nitko ni ne sluti kako je sve zapravo krinka kako bi Zoolander ispranog mozga ubio malezijskog premijera što bi Mugatuu omogućilo daljnje korištenje jeftine malezijske radne snage.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook