Zlatko Dalić bio na jednoj glazbenoj promociji, gdje je uživao i u dobroj kapljici.

Galerija


Zlatko Dalić sinoć je bio glavna zvijezda na jednoj promociji. Riječ je o promociji novih izdanja tamburaškog sastava Salaš te Slavonski dukati, ali i promociji novog spota Miroslava Škore ''Alaj volim ovo sve''.

Vezani članci Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić otkrio koja će njegova pjesma dobiti i njemački prepjev: "Zvali su da im dam dozvolu!" Pjesma Mare Luda - 4 Tonči u izdanju kakvom ga niste očekivali predstavio pjesmu punu emocija i najavio neplanirani album: "To je za moju dušu"

Bila je tu cijela svita poznatih, od Huljićevih i Colonije, preko Jerka Rošina, Anje Šovagović i Dražena Ladića, pa sve do Zlatka Dalića.

Na promociji se pila i Škorina Graševina, pa je domaćin svim uzvanicima pokazao da nije samo dobar glazbenik već i vinar.

Dok su svi uživali u dobroj kapljici, Zlatko Dalić, čini se, nije ljubitelj ovog alkoholnog pića. Naime, u fotogaleriji sa sinoćnje promocije ni na jednoj slici Dalić nema čašu u rukama, dok drugi uzvanici ponosno poziraju s vinom našeg poznatog glazbenika.

Ako je suditi po fotografijama, Daliću sinoć nije trebao taksi, već se mirno mogao sam odvesti doma.

Bila je strah i trepet u Sanaderovoj Vladi, a sada se pojavila u neočekivanom odjevnom izdanju

Srpska manekenka i splitski pjevač dobili sina i dali mu ime koje vole i Srbi i Hrvati