rijetko pojavljivanje

Zlatko Dalić pored lijepe supruge ne skida osmijeh s lica, ne viđamo ih često zajedno, a vole se još od srednje škole!

Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +0 Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Zlatko Dalić pojavio se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža sa suprugom Davorkom Dalić s kojom je u braku od 1992. godine i koju rijeko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prisustvovao je svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža, a društvo mu je pravila supruga Davorka Dalić.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 4 cijena popularnosti Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Nasmiješeni i dobro raspoloženi spremo su pozirali fotografima u rijekom zajedničkom izlasku, a za ovu su se prigodu oboje posebno dotjerali.

Izbornik je imao i čast našim najboljim nogometašem u proteklih 50 godina proglasiti Luku Modrića, koji se na dodjeli javio putem video veze.

Zlatko i samozatajna Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a on je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

U braku su od 1992. godine, a imaju sinove Tonija i Brunu. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene