Život je nije mazio

Tragedije su se zaredale jedna za drugom, a kroz najteži period prošla je prije četiri godine

Celine Dion i Rene (Foto: AFP) Celine Dion i Rene (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion i Rene (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion i Rene (Foto: AFP) +0 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

Celine Dion slavi 52. rođendan.

Pjevačku divu Celine Dion prati blagoslov božanstvenog glasa, možemo reći jedinstvenog i jednog od najljepših u svijetu, no njezin život izvan pozornica pratilo je čak nekoliko tragedija. Njezinoj karijeri prijetili su ozbiljni zdravstveni problemi, a najteži period života proživljavala je kada joj je 2016. godine preminuo suprug René Angélil.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

René je bio ljubav njezina života, ali i menadžer koji ju je pratio na svakom koraku karijere i bio joj najveća podrška. Prije četiri godine izgubio je tešku borbu s rakom grla i iza sebe ostavio neutješnu Celine i njihovo troje djece Renéa-Charlesa, Eddyja i Nelsona, a preminuo je dva dana prije svog 74. rođendana.

Celine i on vezu su započeli kada je njoj bilo tek 19 godina, a vjenčali su se u prosincu 1994. godine na raskošnoj ceremoniji u Montrealu, u istoj crkvi u kojoj je održana i misa na njegovu posljednjem ispraćaju.

"On je uvijek na pozornici sa mnom i to ništa nikada neće promijeniti", izjavila je Celine u jednom od intervjua za magazin People.

No tragedijama tu nije bio u kraj. U još jednom preokretu sudbine, Celinin brat Daniel Dion preminuo je od posljedica komplikacija raka samo dva dana nakon što je René umro. Danielu je bilo 59 godina, a Celine je morala organizirati bratov posljednji ispraćaj netom nakon suprugova.

S obzirom na to da je Reneu bolest prvi put bila dijagnosticirana 1999. godine, Celine je pjevačku karijeru stavila na čekanje i posvetila se brizi o suprugu. Nakon višestrukih tretmana kemoterapije rak se povukao 2000. godine, a vratio se 2014. godine kada je Celine ponovno otkazala turneju kako bi mogla biti s njime.

Par je u braku dobio tri prekrasna sina, ali tek nakon dugogodišnjih pokušaja da zatrudni, najstariji sin rođen je 2001. godine, no Celine je 2009. godine doživjela spontani pobačaj, unatoč kojemu nije izgubila optimizam.

"To je život, mnogo ljudi prolaze kroz takve situacije, ali ne priča se toliko o tome jer mediji o tome ne pišu. Četiri smo puta pokušali dobiti dijete, još uvijek pokušavamo. Reću ću vam ako je pet moj sretan broj, taj peti put će uspjeti", izjavila je prilikom gostovanja u showu Oprah Winfrey. 2010. godine supružnici su objavili sretnu vijest da čekaju blizance Eddyja i Nelsona.

Celine se i sama kroz život nosila s vlastitim zdravstvenim problemima. Zbog poteškoća s glasnicama u više je navrata također otkazivala koncerte, što joj nije nimalo lako palo.

"Teško je održati koncert, ali ga je puno teže otkazati jer razočarate mnoge ljude. Bilo mi je teško", izjavila je u intervjuu za NBC.

No isto tako priznala je kako se nikada nije bojala da će uistinu izgubiti mogućnost da pjeva jer njezino pravo bogatstvo zapravo je bila njezina obitelj.

"Ne ovisim o svom uspjehu i pjevanju. Nemojte me pogrešno shvatiti, volim ono što radim, ali ne želim se držati za to", izjavila je.

Početkom 2019. godine sa scene je izbivala gotovo mjesec i pol nakon problema sa sluhom, a na Facebooku se ispričala svojim fanovima koji su planirali doći na zakazane koncerte u Las Vegasu koji se nisu mogli održati.

"Ispričavam se svima koji su imali u planu doći u Las Vegas vidjeti moj show. Znam koliko je to razočaravajuće i žao mi je", rekla je.

Ipak, Celine se vratila još jednom u punom sjaju, i to velikom svjetskom turnejom u sklopu koje bi trebala posjetiti i Zagreb te svojim izvedbama očarati i hrvatsku publiku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene