William Levy proslavio se ulogama u latinoameričkim telenovelama, no od njegove velike slave danas je ostalo jako malo.

Galerija


William Levy proslavio se ulogama zgodnih muškarca u latinoameričkim sapunicama, zahvaljujući kojima je osvojio simpatije žena cijeloga svijeta, od kojih ga mnoge niti danas nisu zaboravile.

Vezani članci Goran Bogdan Prepoznajete li jednog od naših najzgodnijih glumaca, ovo je fotka njegove prve kazališne predstave? William Levy Priča o ljepotanu koji je dobro posrnuo: Bankrotirao je zbog bahatosti, a onda šokirao seks-skandalom!

Njegova najzapaženija uloga, zahvaljujući kojoj je postao i najtraženiji glumac telenovela, bila je u seriji "Oprezno s anđelom" u kojem je glumio glavnu mušku ulogu iliti Juana Miguela.

Odoljeti mu čak nije mogla ni slavna Jennifer Lopez pa se 2011. godine pojavio u njezinom spotu za pjesmu "I'm into you" u kojem ju nije ispuštao iz strastvenog zagrljaja. Međutim, nakon toga je njegova karijera zapravo krenula silaznom putanjom i to sve zbog njegove velike želje da se probije u Hollywoodu zbog čega je redom odbijao angažmane u telenovelama. Njegove želje i planovi nisu se ostvarili, a spletom okolnosti ubrzo je doživio i financijski krah.

Iako je zbog kombinacije porijekla i izgleda dobio nadimak "kubanski Brad Pitt", to mu nije pomoglo da dobije i neku značajniju ulogu, već one sporedne koje mu nisu donijele velike honorare. Morao se odreći luksuznih automobila koje je vozio, a 2016. godine zaplijenjena mu je kuća zbog navodnog duga u iznosu od  vrtoglavih milijun dolara.

"Bio je arogantan i mislio je da je cijeli svijet njegov i sada nema ništa. Mora progutati ponos i pronaći način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i vjerojatno će se morati vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Miami i dopustio si da odbija uloge, nije želio glumiti u telenovelama. Želio je u holivudske filmove i sramio se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Prije nekoliko godina želio se probiti u Hollywoodu ali je shvatio da je ljepotana poput njega tamo jako mnogo. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo", otkrio je njemu blizak izvor meksičkim medijima prije godinu dana.

U međuvremenu, danas 39-godišnji William uspio je riješiti dio financijskih problema no i dalje nema želju vratiti se telenovalama, ali su šuškanja da će biti primoran na taj potez, sve glasnija.

Iako mu u profesionalnoj karijeri više ne ide najbolje, u privatnom je životu imao više sreće nego pameti. Naime, već 17 godina je u braku s glumicom Elizabethom Gutiérrez, što ga nije spriječavalo da šara okolo kada god mu se ukazala priliku za to.

Nekoliko puta su ga povezivali s lijepim kolegicama s kojima je glumio, a pričalo se i da je Jennifer Lopez upravo zbog njega raskinula brak s Marcom Anthonyjem. No najveća afera bila mu je ona s glumicom Jacqueline Bracamontes kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

Ona je pak o svemu javno progovorila u svom romanu i priznala da je vezu s Williamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. On je sve demantirao ali malo tko je povjerovao u njegovu priču.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u sobu jednog hotela te ju prisilio na spolni odnos. Optužnica je kasnije povučena, no William nikada nije zanijekao da je spavao s dotičnom djevojkom, već je izjavio kako mu je lagala koliko godina ima.

No niti tu nije bio kraj skandalima u njegovu životu jer je uskoro u novine dospjela prepiska dopisivanja miss Meksika Ximene Navarrete, još jedne od navodnih mu ljubavnica u nizu, i njegove supruge Elizabeth.

Na kraju, ona mu je sve oprostila i odlučila ostati s njime, a i danas su zajedno jer on se navodno u potpunosti promijenio i posvetio zajedničkom odgoju njihove kćeri i sina.

Ronaldova zaručnica objavila video na koji je i on sam reagirao, a neki su priznali da je teško usredotočiti se