Tako je sve počelo

Ovog zločestog dečka proslavila je bahata rečenica kojom je opisao svoje bogate roditelje

Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) +0 Matt Dillon (Foto: Getty) Galerija

Matt Dillon prilično je rano počeo snimati filmove, no nikada nije postao zvijezda A-liste.

Danas 55-godišnji glumac nekad je bio jedan od najzgodnijih holivudskih frajera.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Mislimo na Matta Dillona, koji je imidž "zločestog dečka" počeo furati još u tinejdžerskim danima, a nastavio ga je i nakon što je kročio na holivudsko tlo, što mu je donijelo razne upečatljive uloge, ali i brojne poznate dame u krevet.

Među njima su bile Cameron Diaz, Heather Graham, Melanie Griffith, Brooke Shields i brojne druge, no znate li kako je Matt otkriven?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Dillon (@mattdillon) on

Tako što je izbjegavao nastavu, a u 80-ima je i izgradio karijeru igrajući ulogu djece koja su upadala u nevolje.

Tek krajem 80-ih i početkom 90-ih Dillan je prešao na odraslije uloge s hvaljenim izvedbama u manjim, nezavisnim filmovima, iako se pojavio i u nekoliko popularnih holivudskih filmova.

Ipak, Matt se nikad nije etablirao kao glumac holivudske A-liste.

Otkrila ga je Jane Bernstein, koja je bila lovac na talente te zadužena za pronalaženje tinejdžera koji bi u jednom filmu iz davne 1979. godine odlično odglumili mladež izvan kontrole. U početku je pitala u spomenutoj školi imaju li kakve prijedloge, no ubrzo je shvatila da takvi klinci ne provode previše vremena u školi.

"Posljednjeg dana u Westchesteru šetali smo prepunim hodnicima škole, zvonilo je i svi su potrčali natrag u razred. No postojao je jedan klinac od 12 ili 13 godina koji je imao neku čvrstoću. Preskakao je predavanja i samo je lutao hodnicima. Predstavio se kao žestok momak s pogrešne strane tračnica, što je bilo smiješno. Kao što smo kasnije saznali, bio je iz fine obitelji u prekrasnom dijelu predgrađa New Yorka."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Dillon (@mattdillon) on

Kada su ga tada upitali za roditelje, još ne poznavajući njegovu životnu priču, Dillan je bahato odgovorio: "Moj je otac je**ni burzovni posrednik, a moja mama, ona ne radi ništa." I tako je Dillon dobio prvu ulogu u filmu "Over The Edge", a njegova karijera traje od 1979. godine do danas.

Ipak, njegovi filmski projekti danas nisu razvikani, no glumac i dalje radi. Zanimljivo, nikada se nije ženio, no od 2014. godine u sretnoj je vezi s Robertom Matromichel, s kojom nikada nije službeno potvrdio vezu. Ipak, par objavljuje fotografije na društvenim mrežama te je potpuno jasno da su ludi jedno za drugim.

No ponekad je i to sasvim dovoljno... 

Zvijezda serije Drugo ime ljubavi Elizabeta Brodić otkrila intimnu tajnu! I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene