Georgina Rodriguez odrasla je u Španjolskoj, a u Englesku je išla trbuhom za kruhom. Rad u madridskoj trgovini promijenio joj je život jer je ondje upoznala Cristiana Ronalda.

Galerija


Georgina Rodriguez najozbiljnija je partnerica zvijezde Juventusa, Cristiana Ronalda, još otkako je nogometaš prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan Ivana Rodriguez - 1 Malo je poznato da Ronaldova Georgina ima atraktivnu stariju sestru koja voli pozirati u toplesu

Par skriva privatni život koliko god može, no mediji često izvlače detalje iz njihova privatnog života koji intrigiraju javnost. Jedan je od najzanimljivijih u posljednje vrijeme cifra koju Georgina dobiva kao mjesečni džeparac od svoga zaručnika, a riječ je o iznosu od 50 do 100 tisuća eura. No tko je Georgina Rodriguez zapravo?

Rodriguez je odrasla u španjolskom gradu Jaca, u kojem živi oko 13.000 ljudi, prije nego što se s obitelji preselila u engleski Bristol. Radila je kao konobarica i čistačica. Njezin otac Jorge Rodriguez radio je kao nogometni trener, no u jednom se trenutku počeo baviti ilegalnim poslovima te je zbog trgovine drogom iza rešetaka proveo 10 godina.

Georgina se u ranijoj mladosti posebno zanimala za ples, kojim se bavila od svoje četvrte godine. Jednom je prilikom ispričala kako nije bila lijepo dijete, no ples ju je naučio disciplini, a zbog toga je naučila i mnogo o umjetnosti. U jednom se trenutku iz Jace preselila u Madrid, gdje je dobila priliku kao model, no zbog nedostatka novca nije uspjela ostvariti tu karijeru. Upravo zato otišla je u Englesku gdje je zarađivala na razne načine, a poslova koje je radila ne srami se.

Posao u trgovini joj je promijenio život

Danas luksuzni život nekoć joj nije bio ni u planu, sve dok se nije zaposlila u trgovini marke Gucci kada se vratila u Madrid. Ondje je upoznala Ronalda dok je radila kao asistentica, a sreli su se nakon nekoliko dana na jednom tulumu. Zaljubili su se na prvi pogled, a ostalo je povijest.

"Njegova visina, tijelo i ljepota su me privukli odmah. Tresla sam se pred njim, no odonda smo par", ispričala je jednom prilikom. Rodriguez su paparazzi počeli snimati krajem 2016. godine, što nije stalo do danas. Zbog Ronalda je u butiku u kojem je radila dobila otkaz jer se njezinim nadređenima nije sviđala ta medijska pažnja, no ispostavilo se da joj to više nije predstavljalo problem u životu.

Nakon nekoliko mjeseci ostala je trudna, a danas se brine o cijeloj Cristianovoj obitelji, uključujući i njegovu djecu koju mu je rodila surogat-majka. Obitelj joj je na prvom mjestu, ali nogometaš ipak plati dadilje kada želi da ga djevojka prati na utakmicama.

Za razliku od vremena kada je jedva spajala kraj s krajem, Georgina je došla do djevojke koja često ide na luksuzna putovanja, leti privatnim avionom, ima luksuzne kuće svugdje po svijetu te milijunske ugovore s poznatim brendovima. Za jednu reklamnu objavu na svom Instagramu Rodriguez navodno uzme i do 8000 eura, a naplaćuje i intervjue u svjetskim medijima.

Ni danas nikada ne skriva da je nekada živjela potpuno drugačijim životom od onoga koji ima danas.

Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji