28 godina kasnije

Pogledajte kako danas izgleda slatkica koja se svima uvukla pod kožu, a onda iznenadila šokantnim priznanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alison Porter proslavila je uloga djevojčice beskućnice u filmu "Kovračava Sue".

Filmski klasik "Kovrčava Sue" i njegova istoimena junakinja osvojili su srca brojnih gledatelja diljem svijeta još davne 1991. godine kada se film prvi put našao u kinima i na malim ekranima.

Sue je utjelovila danas 38-godišnja Alisan Porter, koja se sjajno snašla u ulozi djevojčice koja pomaže ocu beskućniku da zarade novac i žive pristojnim životom. To joj nije bila prva uloga, u svijet glume ušla je sa samo tri godine i prije toga snimila nekoliko filmova.

Nakon "Kovrčave Sue" Alisan se dugo nije pojavila na filmskom platnu niti je išta snimala, a kao tinejdžerica počela se baviti pjevanjem nakon što je shvatila da ju to zanima više od same glume. Široj je javnosti svoj pjevački talent otkrila tek 2016. godine u jednom talent showu iz kojeg je izašla i kao pobjednica.

No kako to često biva u Hollywoodu, Alisan se, kao i njezini brojni mlađi kolege, našla u paklu ovisnosti. O svojim problemima progovorila je kao majka dvoje djece i 2014. godine na blogu Lil' Mamas podijelila tešku životnu ispovijest.

"Pozdrav, ja sam Ali i ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo na pamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda'', napisala je tada Alisan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisan Porter (@iam_alisanporter) on

Alkohol je počela konzumirati jer se teško nosila sa slavom, ali i činjenicom da je nakon "Kovrčave Sue" teško pronalazila nove uloge.

No čini se kako je to sve iza nje jer danas tvrdi da je čista od listopada 2007. godine.

Danas uživa u majčinstvu 7-godišnjeg sina Masona i 5-godišnje kćeri Arije, koje je dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Brianom Autenriethom, od kojeg se razvela 2017. godine. Par je nakon razvoda ostao u prijateljskom odnosu i zajedno se trude odgajati djecu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene