Zbog uznemirujućih fotografija koje je policija pronašla u računalu njezinog supruga Lisa Marie Presley prolazi kroz pravu agoniju.


Jedina kći Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley, trenutno prolazi kroz pravu životnu dramu. Njezine kćeri blizanke oduzela je socijalna služba i to nakon što je glazbenica u računalu svog supruga Michaela Lockwooda pronašla uznemirujuće fotografije i videozapise osmogodišnjih djevojčica, piše Daily Mail.

"Bila sam šokirana i prestravljena. Odmah sam osjetila mučninu u trbuhu", navela je Lisa u papirima koje je podnijela u sklopu brakorazvodne parnice, prenosi Daily Mail.

Lisa Marie Presley (FOTO: Getty)

Marie je otkrila i da je policija tijekom racije u njihovom domu pronašla 80 Michaelovih uređaja koje su zaplijenili, a cijeli slučaj sada je u rukama policije u Tennesseju. "Nemam pojma što još može biti na tim uređajima. Bojim se se da ima još gorih slika i dokaza", dodala je Marie.

Osmogodišnje djevojčice Finley i Harper trenutno su pod nadzorom centra za socijalnu skrb, a o njihovoj budućnosti odlučivat će se na ročištu koje je zakazano za ožujak, tvrdi Daily Mail u članku.

Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (FOTO:Getty)