Zbog uznemirujućih fotografija koje je policija pronašla u računalu njezinog supruga Lisa Marie Presley prolazi kroz pravu agoniju.


Jedina kći Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley, trenutno prolazi kroz pravu životnu dramu. Njezine kćeri blizanke oduzela je socijalna služba i to nakon što je glazbenica u računalu svog supruga Michaela Lockwooda pronašla uznemirujuće fotografije i videozapise osmogodišnjih djevojčica, piše Daily Mail.

Vezani članci Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike" Lisa Marie Presley (Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL) Ode stotinu milijuna dolara! Kći Elvisa Presleya potrošila je sve njegovo nasljedstvo

"Bila sam šokirana i prestravljena. Odmah sam osjetila mučninu u trbuhu", navela je Lisa u papirima koje je podnijela u sklopu brakorazvodne parnice, prenosi Daily Mail.

Marie je otkrila i da je policija tijekom racije u njihovom domu pronašla 80 Michaelovih uređaja koje su zaplijenili, a cijeli slučaj sada je u rukama policije u Tennesseju. "Nemam pojma što još može biti na tim uređajima. Bojim se se da ima još gorih slika i dokaza", dodala je Marie.

Osmogodišnje djevojčice Finley i Harper trenutno su pod nadzorom centra za socijalnu skrb, a o njihovoj budućnosti odlučivat će se na ročištu koje je zakazano za ožujak, tvrdi Daily Mail u članku.