turbulentna prošlost

Od misice sklone skandalima do obiteljske žene koja se skriva od medija i vodi miran život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra Grdić nekada je bila poznata po razuzdanom životu, a posljednjih godina se posvetila privatnom životu i svojoj obitelji.

Aleksandra Grdić (39) postala je poznata domaćoj javnosti 2003. kada je ponijela titulu Miss Hrvatske, a nakon toga je počela nositi modne revije. 

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Zgodna Virovitičanka je često bila viđena s manekenkama Anteom Kodžoman i Majom Cvjetković u noćnim provodima te se voljela natjecati u reality showovima. Grdić je jedno vrijeme bila u vezi sa Zlatkom Škvarićem, koji je navodno pretukao njezine roditelje. Prekinuli su, on je dobio uvjetnu kaznu i manekenka je nastavila sa svojim manekenskim životom. Nakon nekog vremena tulumarenje je misici dosadilo te se povukla iz javnog života. 

Upoznala je Marka Šljakovića s kojim živi u Virovitici mirnim životom te imaju troje djece. Aleksandra je u veljači prošle godine otkrila da očekuje treće dijete nakon što je rodila sina Nou (3) i kćer Amber (2). Nekadašnja misica se posvetila privatnom životu i svojoj obitelji, a svojedobno je za IN magazin otkrila čime ju je osvojio njezin partner Marko. 

"Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni'', istaknula je. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene