nitko nije ravnodušan

Seksi poliglotkinja: U prvom planu bujne grudi i stražnjica, a uvrštena je među najljepše žene svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Romani ističe na svom profilu da govori šest jezika te da je vegetarijanka, a njezine seksi fotografije često okida zaručnik.

Atraktivna Claudia Romani (38) privlači pažnju na svom Instagram profilu gurajući svoju bujnu stražnjicu i grudi u plan. 

Pogledaj i ovo showbuzz mami poglede Vatrena nogometna sutkinja podiže temperaturu svojim bujnim oblinama, grudi i guza su uvijek u prvom planu

Njezine golišave fotografije prati 1.2 milijuna ljudi, a Talijanka je zbog manekenske karijere iz rodne zemlje preselila u Los Angeles. Claudia je kao tinejdžerka otišla živjeti u Dansku, a kasnije je upisala studij u Engleskoj. 

Pojavila se na naslovnicama magazina GQ, Playboy, Cosmopolitan i Maxim dok ju je 2006. dansko izdanje časopisa FHM uvrstilo među sto najseksi žena na svijetu. Romani je surađivala i s poznatim brendovima iz automobilske industrije poput Toyote, Ferrarija i Forda. Meksičko izdanje magazina GQ ju je uvrstilo u najljepše žene i čak ju stavilo ispred glumica Sofije Vergare i Meghan Fox. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Miami with ❤️.. Grazie 🇮🇹...

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Uz manekenstvo Claudia je radila i kao glasnogovornica za biciklističku utrke The Gran Fondo Giro. Lijepa Talijanka se na svom Instagramu hvali da govori šest jezika, a na žalost mnogih muškaraca zaručena je za Chrisa Vehovca koji je zaslužan za njezine brojne seksi fotografije. 

Romani je 2015. sudjelovala i reality showu "Secret Story" na francuskoj televiziji i često ističe kako je vegatarijanka. Manekenka od ožujka 2019. ima američko državljanstvo. 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene