Chloe Green nasljednica je Topshop carstva, a od 2017. godine ljubovala je s bivšim zatvorenikom Jeremyjem Meeksom.

Galerija


28-godišnja bogata nasljednica široj javnosti bila je poznata i prije nego što se zaljubila u seksi zatvorenika Jeremyja Meeksa.

Vezani članci Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Dok mu prebogata zaručnica sjedi doma, bivši seksi zatvorenik šeta Cannesom s crnokosom bombom Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Seksi zatvorenik varao je bivšu s razmaženom bogatašicom, no sada se smirio uz nju i sina

Britanka Chloe Green 2017. godine došla je u središte pozornosti medija zbog veze s "najseksi zatvorenikom na svijetu" Jeremyjem Meeksom.

Chloe je otkrila kako se ne radi o njezinu novom dečku, no Jeremy je ubrzo viđen na ručku s nepoznatom damom u poznatom restoranu Catch. Ipak, samo dan ranije dotični je paparazzima poručio kako su on i Chloe i dalje zajedno te kako je među njima sve u najboljem redu.

Ako se pitate tko je smeđokosa nasljednica koja se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u javnosti, vjerojatno od prekida s ocem svog jedinog djeteta, riječ je o kćeri milijardera sir Philipa Greena. Green je vlasnik Topshop i Topman carstva te čelni čovjek Arcadia grupe, koja ispod sebe ima još neke brandove. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na 5 milijardi funti.

Nasljednica tog carstva Chloe, s druge strane, aktivna je instagramuša koja se obožava hvaliti luksuznim životom koji joj je omogućio poznati tata te je to zapravo sve što radi. Neko se vrijeme hvalila kako je na sastancima odbora prisustvovala već s 10 godina te kako je pohađala prestižnu internacionalnu školu u Monaku, no danas joj je draže fotografirati se po jahtama i brojnim mondenim mjestima nego biti na tim istim sastancima.

Neko je vrijeme dizajnirala cipele, no ta je kolekcija neslavno propala. Također, neki tvrde kako je od tate, "britanskog Donalda Trumpa" kako ga nazivaju, naslijedila aroganciju i umišljenost, a mnogi su joj zamjerili što se hvalisa lagodnim životom za koji nije ni prstom mrdnula. Također, od malih nogu Chloe je bila okružena holivudskim zvijezdama, pa ne čudi što se počela ponašati kao jedna od njih. 2005. godine na slavnoj bar micvi njezina mlađeg brata Brandona pjevala je slavna Beyonce.

Nakon što je odrasla, Chloe je nastavila privlačiti pažnju medija i bez svojih roditelja. Nastavila je njegovati prijateljstva s brojnim slavnim damama poput Rite Ore i Paris Hilton, a završila je i u reality showu "Made in Chelsea" koji je pratio život bogatih klinaca Londona.

Ne smijemo zaboraviti ni na njezinu vezu sa svjetski poznatim pjevačem i bivšim suprugom Jennifer Lopez Marcom Anthonyjem. Bilo je to 2013. godine, ona je tada imala 21 godinu, a on 44. Par je prekinuo godinu dana kasnije.  

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad