Plakali cijelo vrijeme

Denis rasplakao žiri, a mi otkrivamo što su oni proživljavali: ''Ovo je najtužnija priča u ovom projektu''

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr) Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) +3 Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Žiri Supertalenta bio je ganut pričom Denisa Barte.

Priča Denisa Barte ganula je brojne gledatelje, ali i žiri. Maja Šuput prilično je teško podnijela njegov nastup. Njezina reakcija nije se dala kontrolirati.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

''Plakala sam cijelo vrijeme što ste i vidjeli. Raspala sam se. Njegova životna priča je toliko teška i toliko emotivna. S jedne strane tako tužna, a s druge tako nevjerojatna. Divno mi je koliko ga roditelji bodre. Ovo je najtužnija priča u ovom projektu'', kazala je Maja Šuput.

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)

Martina Tomčić također je nastup pratila sa suzom u oku. Naprosto je bilo dirljivo pratiti nastup ovog posebnog momka.

''Kada takvo biće dođe na pozornicu, pomalo nesvjestan svijeta oko sebe, neminovno je da se svi propitkujemo o smislu, bitku o svojoj svrsi. Voljela bih da je susret s Denisom bio lišen kamera jer bi oboje bili opušteniji i imali bi više prostora za razmjenu misli, energije i sreće'', nadodala je Martina Tomčić.

Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr)

Ništa manje nije bio ganut ni muški sastav žirija. Janko Popović Volarić teško se suzdržavao gledajući ovaj emotivan nastup.

"Puno toga nam nije jasno o Denisu, ali je očito da on živi kroz muziku i to je bilo neopisivo za vidjeti i osjetiti u njegovom nastupu. Naravno da mi je beskrajno žao što mu je u toliko toga onemogućeno u životu, ali sam zadivljen time da je glazba doslovno Denisov život'', kazao je Janko Popović s kojim se složio i Davor.

Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr)

"Denis je dokaz da je pozitivna volja uvijek jača od bilo kakvih prepreka koje nas u životu mogu snaći. Svima nama potreban je netko poput njega kako bi nam pokazao kako se može nositi i s najtežim situacijama u životu. Možda to nije toliko jasno razumljiva ili prepoznatljiva vrsta talenta svima, ali neosporivo spada u supertalent", rekao nam je Davor Bilman.

Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr) Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene