Ostanite doma

Pogledajte kako je poznati glumac s balkona čestitao Svjetski dan kazališta: "Ja bih još, ali moram u izolaciju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zijah Sokolović čestitao je Svjetski dan kazališta iz izolacije koju provodi u svom domu.

Danas je Svjetski dan kazališta i sigurni smo kako bi mnogi od nas današnju večer proveli na jednoj od predstava i uživali u izvedbama glumaca na daskama koje život znače. Međutim, pandemija koronavirusa i te je planove poremetila, zatvorila vrata kazališta posvuda po svijetu, no neki od umjetnika su se pobrinuli da ipak ne zaboravimo taj dan.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video Legendarni glumac riješio veliku misteriju - zašto se razbacujemo pastom za zube!

Tako je bosanskohercegovački glumac Zijah Sokolović sa svog balkona poslao glasnu poruku svojim kolegama i svim zaljubljenicima u kazalište. Njegovu snimljenu poruku prenijeli su mnogi putem društvenih mreža, među njima i kazalište Ulysses.

"Glumci, pozorišni umjetnici, draga publiko! Danas je Svjetski dan pozorišta, kazališta, gledališča i teatra! Da bi bilo predstava, ostanite kod kuće, ostanite doma. Da bi bila umjetnost, da bi bilo pozorište, da bi bilo predstava. Neka živi pozorište, neka živi umjetnost! Ja bih još ali moram u izolaciju", rekao je simpatični Zijah.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro koncert (Foto: Dnevnik.hr) +0 Miroslav Škoro (Foto: screenshot Facebook) Celebrity Škoro sa sinom Matijom izveo svoj poznati hit i dirnuo mnoge: "Prekrasno, nama ovo puno znači"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene