Svadba posinka Lepe Brene slovi kao najveća na Balkanu, okupit će se više od 900 uzvanika.

Galerija


Sve oči Balkana danas prate najveću svadbu ovih prostora koja je upravo u tijeku. Posinak pjevačice Lepe Brene Filip Živojinović i njegova zaručnica, pjevačica Aleksandra Prijović, zavjetovat će se jedno drugome za cijeli život.

Vezani članci Aleksandra Prijović, Filip Živojinović (FOTO: Instagram) Stiže potomak u obitelj Lepe Brene! Snaha Aleksandra otkrila da je trudna, ali i kojeg je spola dijete Slika nije dostupna SRPSKA PEPELJUGA Odrasla u bijedi, a danas ljubi Breninog posinka

Ispred Brenine kuće bilo je veselo od ranoga jutra, sviralo se i pjevalo iz svega glasa. Za kompletnu organizaciju svadbe bio je zadužen Filipov otac Slobodan Boba Živojinović, koji je sve držao pod kontrolom.

Nakon okupljanja kod Živojinovića svatovi su kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je zakazano vjenčanje.

Mladenka Aleksandra Prijović pred crkvu je stigla u bijelom Range Roveru sa šminkerima i frizerima kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju.

 

Na “vjenčanju desetljeća“ bit će više od 900 uzvanika, za sigurnost će se brinuti 60 zaštitara, a gosti će, između ostalog, uživati i u jadranskoj ribi.