Veselo od jutra

Posinak Lepe Brene ženi folk-pjevačicu: Na svadbi desetljeća zabavljat će se čak 900 gostiju!

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) +0 Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Svadba posinka Lepe Brene slovi kao najveća na Balkanu, okupit će se više od 900 uzvanika.

Sve oči Balkana danas prate najveću svadbu ovih prostora koja je upravo u tijeku. Posinak pjevačice Lepe Brene Filip Živojinović i njegova zaručnica, pjevačica Aleksandra Prijović, zavjetovat će se jedno drugome za cijeli život.

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Pogledaj i ovo Alen Bičević, TLZP regionalni hit Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Ispred Brenine kuće bilo je veselo od ranoga jutra, sviralo se i pjevalo iz svega glasa. Za kompletnu organizaciju svadbe bio je zadužen Filipov otac Slobodan Boba Živojinović, koji je sve držao pod kontrolom.

Nakon okupljanja kod Živojinovića svatovi su kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je zakazano vjenčanje.

Mladenka Aleksandra Prijović pred crkvu je stigla u bijelom Range Roveru sa šminkerima i frizerima kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju.

 

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Na “vjenčanju desetljeća“ bit će više od 900 uzvanika, za sigurnost će se brinuti 60 zaštitara, a gosti će, između ostalog, uživati i u jadranskoj ribi.

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene