Stjepan Božić i Petra Maričić proslavili djevojačku i momačku večer.

Galerija


Krajem prošle godine domaća je javnost saznala kako bivši hrvatski boksački prvak Stjepan Božić ponovno ljubi i da je nakon dva propala braka sretno zaljubljen u ekonomisticu Petru Maričić.

Vezani članci Oglas za ženidbu Na domu zdravlja osvanuo oglas za ženidbu: Traži medicinsku sestru ''zdrave loze'' koja rađa mušku djecu Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

A lijepa ljubavna priča dobiva još ljepši nastavak. Naime, Stjepan će s Petrom potražiti treću bračnu sreću s kojom će se vjenčati kod matičara.

Stjepan i Petra pohvalili su se na svojim profilima na Instagramu objavama s proslave djevojačke i momačke večeri te su tako potvrdili nagađanja o ulasku u bračne vode.

"Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora jer šta će selo reći. Kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi. Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli. I konačno sam došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir. I uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan - Božić. Hvala mojim predivnim ženama na nezaboravnoj večeri. Hvala vam što postojite i činite moj život toliko ljepšim. Mislim da sam ja jedina koja se može pohvaliti da je imala više ljudi na djevojačkoj nego na vjenčanju. Zbog vas sam bogata žena", napisala je Petra uz objavljennu fotografiju na Instagramu koju možete pogledati ovdje.

Stjepan je momačku večer proveo u društvu prijatelja u jednom zagrebačkom klubu.

Podsjećamo, Stjepan i Petra u vezi su od prošlog proljeća, a oboje iza sebe imaju bivše brakove i djecu. Zaljubljeni par provodi svaki slobodan trenutak zajedno, a svoje osjećaje nisu skrivali od očiju javnosti.

Iskopali smo fotke Jacquesa Houdeka od prije 15 godina! Sjećate li se da je ovaj detalj nosio na glavi?

Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

Mršava Kelly vs. ona s bujnim oblinama: Oko tijela britanske starlete već se godinama lome koplja