Ipak, za njega postoji samo jedna žena. Prelijepa Jovana uživa u Željkovim gospodskim gestama, a posljednja je stvarno sjajna.


Da je sjajan suprug, Joksimović je dokazao već više puta, a njegova lijepa supruga Jovana potvrdila. Ipak, nadmašio je samog sebe kad je suprugu odveo na sunčane Maldive.

Vezani članci Jovana i Željko Joksimović - 2 Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele" Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Žena Željka Joksimovića ostala u čudu poslije odgovora mlade kolegice, pa joj spustila: ''Aha, dobro, važi. Hvala, Jelena''

Jovana i Željko se sunčaju, plivaju, odmaraju, a povremeno objave i fotografiju sa odmora. Idiličan trenutak ležanja na vrućem pijesku, Joksimović je obilježio i objavio na svom Instagramu. Najavio je fotografijom i novi spot. Moguće da će upravo na Maldivima snimati spomenuti spot.

Nepotrebno je reći da su se obožavateljice raspametile. Pitamo se samo uslijed čega. Sviđa li im se Željkova preplanula boja, frajerski stav ili najava novog spota? Biće da je svega pomalo.

 

Uskoro, novi spot. #maldives

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on