Zdravko Čolić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Zdravko Čolić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Zdravko Čolić otkrio nam je kako je skoro umro kada je ugledao obožavateljicu.


Zdravko Čolić nastupio je sinoć u Makarskoj nakon više od 30 godina. Tu je ljetovao često u mladosti, tako da mu je poznata ova rivijera, i rado joj se vraća. Prisjetio se i trenutka, kada mu se prije nastupa u tom gradu dogodila i najbizarnija situacija s obožavateljicom.

'Sjećam se jedne priče baš ovdje, imali smo Kemal i ja nastup navečer. I onda se jedna djevojka probila do moje sobe nekim tajnim kanalima, preskočila je balkon. Odjednom vidim, ja prije nastupa opušten u sobi, kad ono netko kuca na vrata. Samo što nisam umro. Bila je mlađa djevojka, da je bila malo starija tko zna šta bi bilo', prepričao je Čolić kroz smijeh.

Otac je dvije kćeri koje ne zanima pretjerano njegov posao. Štoviše, kaže kako njegova djeca ne misle uopće da je njihova tata poznat.

'Moja djeca to ne prepoznaju. Sad sjedimo na Brijunima i ja stavim kapu, naočale, ne mora me baš svatko prepoznati, a kaže meni mlađa kćer, Lara, pa tata, nisi ti tako popularan da bi se skrivao od ljudi', prisjetio se legendarni pjevač koji se nekada, na stranom tržištu, zvao Draco.

Što je još rekao pogledajte u današnjem IN magazinu gdje vas čeka veliki intervju sa Zdravkom Čolićem.

Zdravko Čolić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)