Ne želi biti dio toga

Slavni stariji brat nije joj htio doći na raskošnu svadbu, nikako mu se ne sviđa životna priča njezinog muža

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Galerija

Zayn Malik nije htio doći na vjenčanje svoje mlađe sestre Waliyahe zbog njezine odluke da se uda za čovjeka koji je odslužio zatvorsku kaznu.

Pjevač i bivši član planetarno popularne grupe One Direction, Zayn Malik propustio je vjenčanje svoje mlađe sestre Waliyahe i to navodno zato što je njezin novopečeni suprug bivši osuđenik.

Pogledaj i ovo showbuzz baš neugodno! Ovih pet zvijezda zna koji je najgori način na koji netko može prekinuti, saznale su to na vlastitoj koži!

27-godišnji glazbenik prema pisanju američkih medija nije bio viđen na jednom od najvažnijih dana svoje sestre, dok joj je njegova djevojka Gigi Hadid poslala poruku kako bi voljela biti s njom.

Waliyaha, kojoj su tek 22 godine, udala se u zapadnom Yorkshireu za dvije godine starije Junaida Khana koji je 2017. godine završio odsluživanje petogodišnje zatvorske kazne zbog krađe automobila. Čini se da zbog vjenčanja nitko iz njezine obitelji nije presretan, a njezin otac Yaser ne nalazi se na fotografijama intimne ceremonije.

"Nitko nije sretan što se udala za njega nakon onoga što je učinio. On je lupež i to nije njegova daleka prošlost, tek je nedavno izašao iz zatvora", izjavio je za The Sun izvor blizak obitelji.

Mladenka je na Instagramu objavila nekoliko fotografija u glamuroznim izdanjima, uključujući i vjenčanicu ukrašenu šljokicama, velom i zlatnim detaljima. Na licu je imala tešku šminku, a fotografijama nakon vjenčanja se pohvalila svojim obožavateljima. Podijelila je trenutak rezanja torte s Junaidom dok se drže za ruke pred gostima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💍 (@waliyha.azad)

"Najbolji dani s najboljim ljudima. Iskreno, mislim da ovaj dan nije mogao biti ljepši. Ne mogu vjerovati da smo i službeno vjenčani", napisala je na Instagramu.

Ranije ove godine Waliyahina i Zaynova mlađa sestra, 18-godišnja Saffa dobila je kćer s godinu dana starijim suprugom Martinom Tiserom samo četiri mjeseca nakon što su se vjenčali. Nekoliko dana nakon toga Zayn je na društvenim mrežama dijelio fotografije s puta u Veliku Britaniju kako bi posjetio svoju obitelji i vidio Saafu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +7 Adriana Lima (Foto: AFP) Zanimljivosti Što se dogodilo s licem ljepotice koja je nosila titulu seks-bombe? Dugo je nismo vidjeli, a onda šok!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene