Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Burning Man predstavlja jedan od najpopularnijih festivala na svijetu, a ovogodišnja tema bila su djela Leonarda Da Vincija.


Jedan od najpoznatijih festivala na svijetu, Burning Man (Gorući čovjek), već se 29 godina održava u pustinji Black Rock u Nevadi. Ove je godine započeo je 28. kolovoza i trajao je do 5. rujna, a ovogodišnja tema bila su djela Leonarda Da Vincija.

Vezani članci Orlando Bloom Opsjedao ih fan njegove zaručnice pa dobio zabranu prilaska, ali glumac se za izlazak sada drugačije sprema Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 3 Najseksi revija na svijetu: Grudnjak od dva milijuna dolara i ljepotice povratnice

 

 

#industwetrust #burningman #blackrockcity #burningman2016 #playa

A photo posted by Bethany Gingerich (@the_bethness) on

 

Preko 70.000 ljudi iz cijelog svijeta posjetilo je festival, a među impresivnom brojkom nalaze se imena i brojnih slavnih osoba. Predimenzionirana umjetnička djela i instalacije u pustinji gledali su Cara Delevingne, Katy Perry, Nina Agdal, Poppy Delevingne, Karlie Kloss, Paris Hilton, Scott Eastwood i mnogi drugi.

 

 

#burningman #burningman2016 #burningmanart #brc #lighthouse

A photo posted by Doug Dodd (@dougdoddphoto) on

 

Naravno, nisu propustili priliku da se pohvale na Instagramu.

 

 

She-Ra does #BurningMan

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

 

AlivE

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Prvi Burning Man se održao 1986. godine, a od tada su pravila ostala ista - svi si međusobno pomažu, iako se od svakoga očekuje da se zna snaći sam, a trguje se razmjenom poklona.