Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Burning Man predstavlja jedan od najpopularnijih festivala na svijetu, a ovogodišnja tema bila su djela Leonarda Da Vincija.


Jedan od najpoznatijih festivala na svijetu, Burning Man (Gorući čovjek), već se 29 godina održava u pustinji Black Rock u Nevadi. Ove je godine započeo je 28. kolovoza i trajao je do 5. rujna, a ovogodišnja tema bila su djela Leonarda Da Vincija.

Vezani članci Margareta Ferek Petrić Muzički biennale Zagreb ove godine slavi 60. rođendan, a održat će se od travnja do rujna! Paris Hilton - 7 Razuzdana bogatašica se zaručila četvrti put pa se pohvalila detaljima prosidbe i skupocjenim prstenom

 

 

#industwetrust #burningman #blackrockcity #burningman2016 #playa

A photo posted by Bethany Gingerich (@the_bethness) on

 

Preko 70.000 ljudi iz cijelog svijeta posjetilo je festival, a među impresivnom brojkom nalaze se imena i brojnih slavnih osoba. Predimenzionirana umjetnička djela i instalacije u pustinji gledali su Cara Delevingne, Katy Perry, Nina Agdal, Poppy Delevingne, Karlie Kloss, Paris Hilton, Scott Eastwood i mnogi drugi.

 

 

#burningman #burningman2016 #burningmanart #brc #lighthouse

A photo posted by Doug Dodd (@dougdoddphoto) on

 

Naravno, nisu propustili priliku da se pohvale na Instagramu.

 

 

She-Ra does #BurningMan

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

 

AlivE

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Prvi Burning Man se održao 1986. godine, a od tada su pravila ostala ista - svi si međusobno pomažu, iako se od svakoga očekuje da se zna snaći sam, a trguje se razmjenom poklona.