Završila sudska bitka Johhnyja Deppa i Amber Heard, porota je presudila u Deppovu korist.

Galerija Amber Heard - 3 Johnny Depp - 1 Amber Heard i Johnny Depp +20 Amber Heard - 1

Porota od sedmero ljudi na sudu u Virginiji donijela je presudu u sudskom sporu Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, javlja BBC.

Vezani članci Camille Vasquez i Johnny Depp Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla? Amber Heard - 1 Amber Heard kroz suze otkrila detalje početka veze s Deppom, isprva su sve tajili: "Zaigrano i zavodljivo mi je rekao 'mljac'"

Johhny Depp dobio je tužbu za klevetu protiv Amber Heard, koja je njega tužila za obiteljsko nasilje.

Sud je odlučio da za njezine tvrdnje ne postoje dokazi.  Amber treba isplatiti Deppu 15 milijuna dolara odštete. 

U slučaju Amberine protutužbe za klevetu protiv Deppova bivšeg odvjetnika Adama Waldmana, zbog nedovoljnih dokaza, porota ga je proglasila krivim samo po jednoj točki i Amber će dobiti 2 milijuna dolara odštete.

Objava presude čekala se nekoliko sati. 

Sutkinja Penney Azcarate zatražila je odgodu dok su porotnici ispune obrazac za naknadu štete, jer je utvrđeno kako su to propustili napraviti. 

Malo prije čitanja presude u sudnicu je stigla Amber, a Johnny nije bio prisutan.

Johnny Depp (58) je tužio Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

Heard je podnijela protutužbu i tražila 100 milijuna dolara odštete zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju "prijevara".

U šest tjedana svjedočenja, odvjetnici Amber Heard tvrdili su da je ona govorila istinu i da su njezine riječi u skladu s prvim amandmanom američkog Ustava o slobodi govora.

Svjedočenje je uživo prenošeno na društvenim medijima pa je javnost mogla čuti sve detalje o njihovom turbulentnom odnosu.

Heard i Depp upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary", a vjenčali 2015. Heard je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a iduće godine su se razveli.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju