Ne gubi vrijeme

Bivšu je varao, u bordelu zamalo preminuo 2015., a sad se zaručio nakon samo 3 mjeseca

Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom i Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Getty Images) +0 Lamar Odom (Foto: Getty Images) Galerija

Lamar Odom zaprosio je Sabrinu Parr nakon samo tri mjeseca veze.

Umirovljeni košarkaš Lamar Odom i bivši suprug reality zvijezde Khloe Kardashian odlučio je definitivno krenuti dalje i nakon tri mjeseca veze s osobnom trenericom Sabrinom Parr objavio je da su se zaručili.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

40-godišnji Lamar sretnu je vijest podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju novopečene zaručnice, na čijoj ruci blista poveći dijamantani prsten.

"Predstavljam svoju novu zaručnicu. Uskoro će postati gospođa Parr-Odom. Ona je ta!!!!" napisao je Lamar uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

Lamar je Sabrinu zaprosio na romantičnoj večeri u restoranu Myles Chefetz Prime u Miamiju, i to samo tri mjeseca nakon što su prvi put zajedno viđeni u kolovozu.

Ako ste pomislili da je to vrlo kratko razdoblje, Lamar je svoju prvu, danas bivšu, suprugu Khloe zaprosio već nakon mjesec dana veze. Upoznao ju je u kolovozu 2009. godine, a u rujnu je i zaprosio.

"Stvarno su jako, jako sretni. Doslovno se ne odvajaju jedno od drugog. Khloe misli da je on sjajan, neprestano ju nasmijava" izjavila je svojevremeno Khloeina sestra Kim.

Svoju su sreću ozakonili 27. rujna 2009. godine, a vjenčanje je bilo prikazano u reality showu "Keeping Up with the Kardashians". I njihov bračni život nastavio se prikazati u narednim epizodama showa, ali njihovoj je sreći došao kraj 2013. godine kada je Lamar uhvaćen u preljubu i kada je otkrivena njegova ovisnost o teškim drogama. Godinu dana kasnije Khloe je predala papire za razvod.

Lamar je nakon toga hitno prevezen u bolnicu nakon što je pronađen u nesvijesti u jednoj hotelskoj sobi u Nevadi, što ga je gotovo koštalo života. Khloe je tada bila uz njega, i to nekoliko mjeseci, čak je bila odgodila proces razvoda braka i donosila je sve odluke vezane za njegovo zdravlje.

Lamar je bio prisiljen puno osnovnih stvari naučiti od početka, uključujući i hodanje, ali očito iz toga nije ništa naučio jer se svojim lošim navikama vratio već početkom 2016. godine.

Khloe je to bilo dovoljno da ponovno preda papire za razvod, koji je finaliziran u prosincu iste godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene