Spasili jedno drugo

Bivši ju je sramotno varao s dadiljom dok je bila trudna, ali sada je konačno rekla "da" čovjeku svog života

Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) +0 Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: AFP) Galerija

Gwen Stefani zaručila se za dugogodišnjeg dečka Blakea Sheltona, s kojim je pronašla ljubav nakon ružnog razvoda od Gavina Rossdalea.

Američka pjevačica Gwen Stefani objavila je sretnu vijest da se zaručila sa svojim šest godina mlađim dečkom Blakeom Sheltonom, koji ju je zaprosio nakon šest godina veze.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Što se njoj dogodilo?! Slavna pjevačica drastično promijenila izgled: "Zašto izgledaš kao miks country-dive i transvestita?"

"Da, molim", kratko je napisala Gwen uz fotografiju na kojoj ju Blake ljubi, a ona pokazuje zaručnički prsten.

Istu je fotografiju na svom Instagramu objavio i Blake uz romantičnu poruku svojoj budućoj supruzi.

"Hej, Gwen Stefani, hvala ti što spasila moju 2020. godinu. I ostatak mog života. Volim te i čuo sam da", napisao je Blake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey @gwenstefani thanks for saving my 2020... And the rest of my life.. I love you. I heard a YES!

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

"Konačno neke dobre vijesti! Čestitam vam, prijatelji", "Čestitam, bez uvrede, ali bilo je već i vrijeme", "Potajno sam se nadala da već jeste u braku", "Konačno, ajme plače mi se", "Blake i Gwen su svojom ljubavi spasili 2020. godinu svima", "Predivno, čestitam vam", "Ovo su najbolje vijesti", "Ne mogu biti sretniji zbog vas", "Šalite se? Pa ovo je preslatko", "Plačem od sreće, emocije su me preuzele potpuno", samo su neke od tisuće čestitaka njihovih prijatelja i pratitelja koje su dobili.

Gwen i Blake upoznali su se na snimanju jednog talent showa u Americi prije šest godina, i to nakon razvoda od bivših supružnika, a slove kao jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih parova američke glazbene scene.

Naime, Gwen je bila u braku s glazbenikom Gavinom Rossdaleom. Njega je upoznala 1995. godine na jednom festivalu, 2002. godine vjenčali su se u Londonu, a dva tjedna nakon toga organizirali su veliku zabavu za prijatelje u Los Angelesu. U braku su dobili tri sina, ali 2015. godine Gwen je bila ta koja je podnijela zahtjev za razvodom navodeći kao razlog nepremostive razlike.

Međutim, pravi razlog bila je njegova nevjera i afera s dadiljom njihove djece Mindy Mann, koja je trajala čak više od tri godine. Razotkrila ih je njezina kolegica koja je na iPadu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobitelom. Afera je trajala i dok je Gwen bila trudna s njihovim trećim djetetom, a Mindy mu navodno nije bila jedina ljubavnica.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene