Žarko Laušević otkrio je nevjerojatne detalje iz života u zatvoru.

Galerija


Žarko Laušević u svojoj novoj knjizi "Sve prođe, pa i doživotna" otkrio je stravične detalje koje je proživljavao iza zatvorskih rešetaka. Podsjetimo, srpski glumac završio u zatvoru 1993. godine, kada je u jednoj tučnjavi ubio dvojicu muškaraca, a jednoga teško ranio.

Vezani članci Nina Badrić Nina objavila fotku s legendarnim srpskim glumcem, fanovi ih ne prestaju hvaliti: "Predivna, a on je i dalje šmeker" Slika nije dostupna I trudna Fergie u borbi protiv AIDS-a!

Tijekom boravka u zatvoru Laušević je mislio da su ga namjerno zarazili HIV virusom, pišu srpski mediji.

''Ispod jastuka, u svojem krevetu, pronašao sam stašnu poruku. Krvav papirić na kojem je bilo ispisano HIV +. U tom trenutku su dvojica narkomana u sobi bili, ne samo HIV pozitivni već su na naše oči i umirali od AIDS-a! Dakle, ovisili smo svake noći od dobrih ili loših snova ili volje ove dvojice poznatih očajnika i koliko još nepoznatih. Dovoljno je bilo u prolazu ili u snu biti okrznut običnom šivaćom iglom inficiranom njihovom krvlju'', stoji u novoj knjizi gdje je glumac kazao i kako ga je uhvatila paranoja kada se zatvorskoj sobi probudio s ogrebotinom na grudima i novom porukom: "Glumac, popio si sidu."

Kada su ga odveli u bolnicu povjerio se prijateljici koja je anesteziolog rekavši joj da misli da bi mogao biti zaražen. Tražio je od nje da ga testira te obećao da se neće ubiti. Sedam je dana čekao rezultate i sva sreća bila su negativni, ali Žarko je u knjizi opisao i što bi napravio da se ispostavilo da je HIV pozitivan.

''Na povratku u zatvor savladao bih zatvorskog čuvara i iste večeri bih otišao do jednog manastira u Vojvodinu. Nakon toga bih želio u Rusiju, da se zamonašim. Koji bih drugi izbor imao? Da se odmah ubijem ili da još nekoliko godina umirem u zatvoru '', napisao je Žarko u svojoj trećoj knjizi.

Danas je bogat, zgodan i omiljen, ali... Ljepotan kojeg obožavate odrastao je u nevjerojatnim uvjetima

Drama kod Doris Dragović: Fizioterapeut tri puta oživljavao njezina supruga

Slavni Srbin ušao u katoličku crkvu i iznenadio brojne vjernike: ''Ljudi vas doživljavaju kao drskog''

Vjerovali ili ne, ovo je novo zanimanje Ave Karabatić, a potporu joj je dao i jedan političar

Sandra Perković, čini se, dobila je koji kilogram: Je li se to ona malo opustila za blagdane?