Pravi su zavodnici

Baš ih ide: Zaposlenici jedne svjetski poznate emisije uspjeli su osvojiti brojne svjetske zvijezde

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Lindsay Shookus (Foto: Getty Images) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) +1 Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Galerija

Producentica Lindsay Shookus proslavila se propalom vezom s posrnulim glumcem Benom Affleckom.

Saturday Night Live američki je kasnovečernji humoristični show čija je prva epizoda emitirana 11. listopada davne 1975. godine.

Pogledaj i ovo Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 imidž koji nije za svakoga Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

No, ovo nije priča o samom showu kojeg Amerikanci očito obožavaju, već nekolicini ljudi koja radi na njemu, i koji su svjetsku slavu stekli tek onda kada su osvojili velike zvijezde. Tu, prije svega, mislimo na Petea Davidsona, Lindsay Shookus, Colina Josta te Davea McCaryja.

Komičar Pete Davidson tako je 2018. godine osvojio pjevačicu Arianu Grande i to neposredno nakon prekida njezine veze s tragično preminulim reperom MacMillerom. Nakon svega mjesec dana veze par se zaručio, no do oltara nikada nisu stigli. Obožavatelji lijepe i talentirane pjevačice nikada nisu previše voljeli komičara koji je često imao vrlo neukusne izjave o njihovoj vezi, kao npr. da joj podvaljuje Tic Tac umjesto kontracepcijskih pilula kako bi zatrudnjela s njim i slično. Istovremeno, Ariana se našla na udaru obožavatelja bivšeg dečka MacMillera koji su ju smatrali glavnim krivcem za njegovo predoziranje nekoliko mjeseci nakon prekida. Ipak, napadi su se s vremenom stišali, a svijet je ponovno počeo zaboravljati Petea, sve dok nije osvojio 20 godina stariju holivudsku glumicu Kate Beckinsale od koje se ne odvaja posljednjih tjedana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Producentica Lindsay Shookus proslavila se najviše propalom vezom s posrnulim glumcem Benom Affleckom. Iako se šuškalo kako mu je bila ljubavnica tijekom njegovog braka s Jennifer Garner, par je prvi put viđen zajedno tek nakon što se on razveo. Ipak, idila nije dugo potrajala, a plavokosa producentica brzo je viđena kako iseljava iz njegove vile. Navodno je prekidu presudila njegova ovisnost o alkoholu koje se glumac nikako ne može riješiti. Ubrzo nakon toga, Ben je završio na još jednoj rehabilitaciji, a u to je vrijeme utjehu pronašao i u mladoj manekenki Shauni Sexton koja također nije dugo "plesala". Ipak, Ben se posljednjih tjedana ponovno ne odvaja od Lindsay koja mu je očito dala još jednu priliku.

Urednik humorističnog djela emisije, Colin Jost, u međuvremenu je osvojio jednu od najzanosnijih žena svijeta, holivudsku glumicu Scarlett Johansson. Iako je plavokosa zavodnica poznata po izjavama da ne vjeruje u monogamiju, a niti jedna veza joj nije dugo potrajala, od atraktivnog Colina glumica se jednostavno ne odvaja još od prosinca 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost) on

Redatelj Dave McCary prije otprilike godinu i pol osvojio je Oskarovku Emmu Stone, no par se ne može često vidjeti zajedno u javnosti. Ipak, nedavno su uhvaćeni na jednoj košarkaškoj utakmici koju su pratili iz prvog reda, a njihovi zaljubljeni pogledi govorili su više od tisuću riječi. Slavna holivudska glumica poznata je po tome što skriva privatni život kao zmija noge, pa vjerujemo kako nikada nećemo saznati previše detalja ni o novoj vezi.

Čini se kako se u redovima popularnog showa nalaze pravi zavodnici. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +5 Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Vrući poljupci na zadnjem sjedištu taksija: Glumica se zaigrala s 20 godina mlađim dečkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene