Pustolovna serija "Timeless", koja večeras počinje u 22:30 na Doma TV-u, prikazuje poznate i manje poznate zanimljive povijesne događaje.

Galerija


Hit-serija "Timeless" prati troje ljudi koji pokušavaju spasiti svijet i cijelo čovječanstvo nakon što tajanstveni kriminalac otme vremeplov. 

Vezani članci Goran Višnjić u seriji \ Goran Višnjić 12 godina nakon završetka snimanja "Hitne službe" potvrdio vijest koja je obradovala fanove serije Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni

Neustrašivi junaci među kojima su profesorica povijesti Lucy, vojnik Wyatt i znanstvenik Rufus bore se protiv zločinca Flynna koji želi uništiti Ameriku mijenjajući prošlost. Uz pomoć prototipa stroja moraju se vratiti u vrijeme ključnih događaja i pritom paziti da ne utječu na njihove ishode, ali i uvijek paziti da budu korak prije opasnog kriminalca. 

Abigail Spencer utjelovila je profesoricu Lucy, Matt Lanter tumači vojnika Wyatta dok se Malcolm Barrett našao u ulozi znanstvenika Rufusa. Zločinca Flynna igra hrvatski glumac Goran Višnjić

Zanimljivo je da je televizija NBC htjela završiti snimanje serije nakon prve sezone. No, obožavatelji su pokrenuli na Twitteru kampanju s hastagom #RenewTimeless i potaknuli producente da još jednom razmisle. 

U borbu za novom sezonom se uključila i pjevačica Kelly Clarkson. Postala je idol gledatelja serije "Timeless" jer je često dijelila objave na Twitteru kojim je pokazala koliko je i sama veliki obožavatelj. Svojedobno se pohvalila i fotografijom sa zvijezdom serije Mattom Lanterom i istaknula da joj je to najbolji vikend ikada. Kelly i ostali gledatelji su se izborili za novu, drugu sezonu, no nažalost treću nisu uspjeli dobiti, unatoč odličnim kritikama i ocjenama. 

Inače, serija je prepuna zanimljivih povijesnih događaja u kojima sudjeluju poznate ličnosti iz znanosti, politike i biznisa. Tako naš Višnjić u pojedinim epizodama pokušava ubiti neke ključne figure iz prošlosti, a i saznajemo manje poznate, ali interesantne stvari iz povijesti. 

 

Ima tijelo o kojem sanjaju i puno mlađe: Domaća glumica u 47. godini izaziva divljenje u bikiniju