Žanamari Perčić, osim glasom, pažnju privlači i stasom, a njezine seksi fotografije na društvenim mrežama nekima nisu sjele.

Galerija


Domaća pjevačica Žanamari već se duže vrijeme obračunava s djelom javnosti koju ne može nazvati obožavateljima, zbog svojih atraktivnih fotografija na društvenim mrežama.

Vezani članci Danielley Ayala Njezin profil na Instagramu pun je bujnih prizora od kojih zastaje dah Urnebesne objave Njezine verzije seksi poza s Instagrama vrlo su posebne, može li nasmijati i vas?

One često podrazumijevaju njezina golišavija izdanja, no obzirom da se radi o ženi koja ima jedno od najboljih tijela među Hrvaticama, nije ni čudo da se time voli pohvaliti.

A kada postoji nešto čime se možeš pohvaliti, postoji i dio zavidne javnosti koja mora to isto kritizirati. Tako se pjevačici često spočitavalo da obavljuje prevruće fotke te kako bi trebala voditi računa o svojoj kćerkici.

"Ovako: Majka sam i NEĆU se ‘obuć’. Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu", poručila je bijesna pjevačica na Facebooku.

"Obožavam likove koji znaju kako drugi trebaju živjeti, a vlastiti život im se najčešće raspada", komentirao je njezin status Viktor Drago, na što mu je ona odgovorila.

"Mene zabavlja njihova logika, a i 'hrabrost'. Uživo ne hejtaju ne brini. Vjerojatno su saznali da imam motornu pilu u prtljažniku with their name written all over it."

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela