Žanamari Perčić oduševila je seksepilnim izdanjem iz kućne izolacije.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić svojim je obožavateljima odlučila otkriti kako provodi dio vremena u izolaciji i pritom priznati kako ovih dana uživa u hrani više nego obično.

Vezani članci Žanamari Perčić Instagram u transu: U minijaturnoj haljini otkrila dekolte i vitke noge pa priznala za čim čezne Žanamari Perčić Žanamari ne odustaje tako lako: Pokazala kako vježba u vrućim hlačicama ali i detalj koji joj krasi tijelo

38-godišnja Žanamari je tako razveselila fanove, naročito muški dio, fotografijom na kojoj pozira u crnom čipkastom grudnjaku i crnim tajicama.

"Mislim da trebam još jedan frižider. Moja omiljena točka u kući u posljednje vrijeme. Jedite zdravo za jačanje vašeg imunološkog sustava, ali i prepustite se svojoj hrani za dušu i ovih dana. Nema veze, ako dobijete nekoliko kilograma, samo spasite razum. Zaključavanje je okrutno na psihu, ali moramo to nekako iskoristiti u svoju korist, rasti, stvarati, brinuti se o sebi i svojim najmilijima, promišljati i ponovno otkrivati ​​sebe", zaključila je Žanamari.

Ovakvo seksepilno izdanje oduševilo je njezine pratitelje koji ju nisu mogli prestatit obasipati komplimentima.

"Izgledaš tako divno", "Ti si život", "Zaljubljen sam u tebe", "Haha, poznat mi je taj osjećaj", "Savršena si", "I onda neka netko još sumnja da ljubav ide kroz želudac", "Imaš prekrasno tijelo", stoji u komentarima.

Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!