Žanamari Lalić obratila se obožavateljima ali i hejterima poslala važnu poruku.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić još jednom je pokazala svoje raskošne atribute i objavila fotografiju u pripijenoj haljini s volanima, koja ističe njeno bujno poprsje.

Vezani članci Renata Sabljak (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu Mariah Carey (Foto: Profimedia) Zna znanje: 49-godišnja pjevačka diva u glamuroznom izdanju istaknula dekolte skoro do pupka

Pjevačica je objavila dvije verzije fotografije i napisala: "1 ili 2? BITCH or WITCH? Mogu biti oboje. Koja je vama draža? Nekad su spaljivali vještica, sada svi žele biti jedna... Budite iskreni prema sebi uvijek i bez iznimke, nemojte dopustiti društvu da vas definira. I sjetite se: Mržnja je najekstremniji oblik divljenja. Cijenite svoje mrzitelje, i dajte im svakog dana povoda da vas mrzi više. Ovo je današnji "komad mene" dragi moji. Uživajte u Noći vještica".

Iako se na ovaj način obračunala s hejterima s kojima se susreće svakodnevno, Žanamari je za objavljene fotografije dobila brojne komplimente i pohvale na račun izgleda.

Mlađahna Ruskinja nova je ljubavna avantura aktualnog prvaka Formule 1

Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"