Žanamari Lalić obratila se obožavateljima ali i hejterima poslala važnu poruku.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić još jednom je pokazala svoje raskošne atribute i objavila fotografiju u pripijenoj haljini s volanima, koja ističe njeno bujno poprsje.

Vezani članci Lidija Bačić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Čednije, ali i dalje vruće izdanje Lidije Bačić: Visoki prorez na haljini golica maštu Maja Cvjetković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kako ju 20 godina stariji suprug pušta samu? Maja prošetala u haljini dubokog dekoltea

Pjevačica je objavila dvije verzije fotografije i napisala: "1 ili 2? BITCH or WITCH? Mogu biti oboje. Koja je vama draža? Nekad su spaljivali vještica, sada svi žele biti jedna... Budite iskreni prema sebi uvijek i bez iznimke, nemojte dopustiti društvu da vas definira. I sjetite se: Mržnja je najekstremniji oblik divljenja. Cijenite svoje mrzitelje, i dajte im svakog dana povoda da vas mrzi više. Ovo je današnji "komad mene" dragi moji. Uživajte u Noći vještica".

Iako se na ovaj način obračunala s hejterima s kojima se susreće svakodnevno, Žanamari je za objavljene fotografije dobila brojne komplimente i pohvale na račun izgleda.

Mlađahna Ruskinja nova je ljubavna avantura aktualnog prvaka Formule 1

Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"