Fani Čapalija na otvorenju jedne trgovine zablistala je u žutoj haljini, dok je Žanamari plijenila pažnju u dekoltiranom izdanju.

Galerija


Poznate pripadnice nježnijeg spola okupile su se na otvorenju treće prodavaonice Lunaria.

Vezani članci Branka Bebić, Anica Martinović i Tihana Harapin Zalepugin Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne! Žanamari Perčić Žanamari pozirala suprugu u izazovnom izdanju i bacila Instagram u trans, fanovi je usporedili s Monicom Bellucci

Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno, kako se u njemu osjećaju iz prve ruke su nam potvrdile naše poznate dame poput Fani Čapalije, Andree Šušnjare, Žanamari Perčić, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević Buljan, Marije Pirić, Sandre Ledenko, Nede Makjanić Kunić, Ines Nosić, Barbare Kurtović, koje nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom.

Fani Stipković zablistala je tako u žutoj haljini, Žanamari Perčić plijenila je pažnju u dekoltiranom izdanju, a Anamariju Asanović vidjeli smo u izlasku nakon dugo vremena. 

U posebnim su linijama modeli korzeta i grudnjaka te izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju ljeto koje samo što nije. Linije Lunaria idealan su poklon za Majčin dan, rođendan, djevojačku ili neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti.