"Komad i pol"

Žanamari se pobrinula da malo podigne kratku opravicu, a i tijesni dekolte s izrezom je tu: "Blago gosponu koji te mazi i pazi"

In Magazin: Žanamari Perčić In Magazin: Žanamari Perčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom.

Žanamari objavila fotku u ultrakratkoj haljinici, a i tijesni dekolte sa zanimljivim izrezom je tu: "Izgledaš kao iz raja!"

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Pjevačica Žanamari Perčić ugrijala je prve proljetne dane svojih pratitelja na Instagramu objavivši fotografiju koja je svima oduzela dah.

40-godišnja Žanamari pozirala je u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom, koji je jedva obuzdao njezine bujne obline.

"Sve žene u meni žive kad si tu", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Tropska ljepota", "Izgledaš sjajno", "Prestani biti tako savršena", "Proljeće, jel da?", "Predivna kao uvijek", "Wow, djevojko", "Sviđa mi se", "Ova haljina kao da je stvorena za tebe", "Komad i pol", "Top žena", "Sva moćna", "Super ste, blago gosponu koji te mazi i pazi", "Zračiš ljepotom", "Savršena dama" poručili su joj u komentarima.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nekad i sad Sjećate se Jure Stublića? Nakon dugo vremena se pojavio u javnosti, a zbog jednog detalja rijetki su ga prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene